reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
doris ja mam dla ciebie metodę na twojego Ukraińca, jak on gada wszystkim że Dimitrij to ty idź i gadaj wszystkim że np Wojtuś! Ciekawe co wtedy zrobi :p zawsze się możesz wykręcić tak jak i on, że tak ci się tylko wypsnęło.

u nas wczoraj już padały pomysły w stylu Linda 2 albo Larisa 2 :D

U nas ja bym chciała Elenę, M Milę więc chyba stanie na Ninie bo żadne z nas za tym imieniem nie szaleje ale obydwoje się na nie zgodzimy :p Choć ja juz przez tydzień gadałam do brzucha Livcia i teraz mi bedzie ciężko sie przestawić ...

My ustaliliśmy, ze jak bedzie dziewczynka to damy jej irlandzkie imie, ja wypisalam na karteczce wszystkie jakie mnie sie podobaja i ktore zaakceptuje, maz przeczytal i z calej listy wybral Erin i do tematu juz nie wracalismy, dziewczynki tez juz zaakceptowaly to imie :) ja jeszcze sie z nimi przekomarzam, ze jak urodzi sie ruda to zmienie zdanie i bedzie Merida :) (ja z natury mam rude wlosy i zielone oczy wiec jakies prawdopodobienstwo istnieje, ale 2 wczesniejsze corki wlosy i oczy maja po tacie ;) )

Akatsuki,

Z tych co wyminilas to Nina i Elena bardzo ładne :)

Maran-atha,

Erin bardzo ładne imię. Ale Merida tez mi się podoba ;) wogole zazdroszczę tak zgodnego męża.

M_ola,

Lilian całkiem ładne imię :) gratuluję synka!

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

sorki mi Lilian nie siada, ja jestem bardzo otwarta na przerózne imiona ale Lilian jakoś kojarzy mi się z Narcyzem :p no ale ważne żeby sie Tobie podobało.

reklama
Do góry