reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

Annie,

A mi tam się podobają :) ja jestem Kinga Magdalena i żyję wiec jak co to Irmina przetrwa swoje imiona. A Irmina to była najukochansza babcia Ł wiec to on zapewne zdecyduje. Mi wszystko jedno moje typy i tak odpadły bo chłop się nie zgodził kategorycznie :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Annie,

Ta Ewa lepiej pasuje do tej Wiktorii.

Trudno zdaje sobie sprawę, że Wioletta nigdzie nie pasuje, ale wszystko jest do przyzwyczajenia to raz, a dwa drugie imię to i tak jest praktycznie nieużywane :)

No i być może będzie Antośka wiec jakoś to będzie. Zobaczymy co mój wyduma i przede wszystkim kiedy ;)

Mi wogole ni nie bardzo Irmina pasuje i nie bardzo Antonina, ale widzę, że znów mój na nic innego się nie zgodzi wiec daje spokój i niech już tak będzie jak jemu pasuje. Jagodę ja wybierałem wiec jakaś równowaga w przyrodzie musi widocznie być :D

Kamilove naszej córce mąż wybierał imię. Strasznie mi się nie podobało ale zgodziłam się. Fajnie było widzieć szczęście w jego oczach po porodzie jak zobaczył mała a później dowiedział się ze będzie miała na imię tak jak on chciał. Teraz juz się przyzwyczaiłam i poza antoska żadne inne imię by jej nie pasowało :-)

reklama
Mnie się chyba udało przeforsować Polę.:-D Choć teraz jak M. się zgodził to już nie jestem pewna czy chcę to imię... :angry::-)

Do góry