No to trochę mnie pocieszyłyście. Ogólnie uważam, że są gorsze przezwiska niż proszek do prania a podejrzewam, że każdy przechodził przez etap przezwisk i to zależy od charakteru dziecka i jego kolegów ile ten etap będzie trwał. Oby nie za długo.
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Colly,
Przezwiskami się nie martw. Moja mama Ewa i opowiadała , że przezywali ja Ewka - marchewka, Ewka od drewka, Ewka polewka itd.
Ja jestem Kinga, a ciągnął się za mną King Kong i kunegunda tak więc dzieciory jak zechcą to zawsze coś wymyśla, idiotyczne bo idiotyczne ale grunt, że będą mieli się z czego pośmiać. Na pewno znasz takie powiedzenie jak się chce psa uderzyć to kij zawsze się znajdzie...
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
Przezwiskami się nie martw. Moja mama Ewa i opowiadała , że przezywali ja Ewka - marchewka, Ewka od drewka, Ewka polewka itd.
Ja jestem Kinga, a ciągnął się za mną King Kong i kunegunda tak więc dzieciory jak zechcą to zawsze coś wymyśla, idiotyczne bo idiotyczne ale grunt, że będą mieli się z czego pośmiać. Na pewno znasz takie powiedzenie jak się chce psa uderzyć to kij zawsze się znajdzie...
Lilolo
No tak skoro Linda 
Ale swoją drogą Linda to ładne i oryginalne imię.
Ale swoją drogą Linda to ładne i oryginalne imię.
No właśnie zauważyłam, że jakoś dużo tych Franków dlatego tak nie do końca mi to pasowało, ale mówicie ze Antosiow tez jest dużo ? Ja w sumie nie znam żadnego. Ale z drugiej strony to ja mam bardzo popularne imię - Kasia
ale nie cierpiałam z tego powodu
)
Kasik mam w rodzinie i dwoch Frankow i Antosia i cala trojka jest cudowna
dla mnie oba imiona sa śliczne 
a u nas chyba stanie jednak na Zuzi! dzis bylismy u rodziny G i pytali o imie Malej i G sam wyskoczyl ze przy Zuzi chyba zostaniemy. ja sie ciesze bo chcialam Zuzie
takze od dzis wracam do mowienia do brzuszka Zuzia 
a u nas chyba stanie jednak na Zuzi! dzis bylismy u rodziny G i pytali o imie Malej i G sam wyskoczyl ze przy Zuzi chyba zostaniemy. ja sie ciesze bo chcialam Zuzie
reklama
Lilolo
Ja tam np swojego imienia nienawidzę i wolałabym być dziesiąta Anią, Kasią, Asią niż Kingą. Ogólnie to ja wogole nie rozumiem czemu mi Magdalena dali na drugie, a nie na pierwsze.
Ale znów dla swojego dziecka wole imiona mniej popularne. Tak więc mi to chyba nie dogodzi
Ale znów dla swojego dziecka wole imiona mniej popularne. Tak więc mi to chyba nie dogodzi
Podziel się: