Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie Samanthy, Jessiki, Vanessy, Sabriny kojarzą się tak wycieraczkowo. Tzn. często nam na parkingach wa-wskich Panie o podobnych imionach odpowiednie informacje za wycieraczkami zostawiają. No i dziecko nie będzie się tak nazywać, choć może to i ładnie i światowo.
a Inga bardzo oryginalnie . Ikuś ....bardzo popularne imię litewskie ....tutaj w Norway ....;-)
jest też norweski odnośnik Inger ......osobiście znam dwie -równe babki o tym imieniu !
czytałam już kiedyś ten artukuł,zresztą korzystam też z tego portalu,wogóle fajne artykuły tam są,ale bb nie zdradzam hehe! a swoją drogą to wszystkie imionka jakie wybieramy dla naszych pociech są dla nas nafajniejsze...
Tak sobie myślę, mam nadzieję, że nie skrzywdzimy dziecka dajac Mu na imię Kajetan Piotr...
A tak swoją drogą w życiu spotkałam dziewczynę o imieniu Kordula... i do tej pory nie wiem co myśleć a takim imieniu, oraz jeszcze za czasów studenckich poznałam Narcyza - chłop jak dąb, wielki i bardzo męski typ urody a jak się przedstawił Narcyz to walnęłam niegrzecznym tekstem, gdyż przekonana że się zgrywa i żarty stroi...
Nie zgrywał się...
A'propos dębu, słyszałam w TV, że jacyś rodzice dali swojemu synowi na imię Dąb... i sąd uznał to imię, co dziwnejsze!!! wyobrażacie sobie: Dębuś, chodź na obiad!!!
O Dębie też słyszałam w Teleexpresie bodajże...
Ja mam koleżankę, która ma na imię GIZELA... Ma pięcioro rodzeństwa ale tylko ona ma takie dziwne imię.
Jeszcze jeden ewenement... Moja ciocia ma imiona Józefa Zenobia.