reklama
dota skończą w sierpniu tego roku
najpierw ciężko było dogadać się co do miejsca budowy, potem przy pracach wykopaliskowych znaleziono podobno jakieś archeologiczne odkrycia i się przeciągnęło a teraz jak ruszyli to moment i będzie
może viki wie coś bliżej bo z łodzi pochodzi
tak to ma wyglądać:
Port Łódź
najpierw ciężko było dogadać się co do miejsca budowy, potem przy pracach wykopaliskowych znaleziono podobno jakieś archeologiczne odkrycia i się przeciągnęło a teraz jak ruszyli to moment i będzie
może viki wie coś bliżej bo z łodzi pochodzi tak to ma wyglądać:
Port Łódź
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Kasia a gdzie Was maja przeniesc cos przegapilam czy nie kumam 

alex3meyer
Matka gagatka
A my dzis takie lozeczko dla Oliwierka zamowilismy...Little Tikes - Roadster? Toddler Bed
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Jak Olivia się urodzi to przez jakieś dwa miesiące będzie spała w takim koszyku a potem mam zamiar Marcela przełożyc do łóżeczka takiego jak Alex pokazała i zwolni się to turystyczne
Marcel będzie miał wtedy jakieś 21 miesięcy:-)
Alex śliczne ale jakie drogie

ja dzisiaj widziałam podobne ale za 100
Pewnie jakościowo gorsze ale przecież i tak nie będzie na bardzo długo bo potem będzie za małe:-)

Marcel będzie miał wtedy jakieś 21 miesięcy:-)
Alex śliczne ale jakie drogie

ja dzisiaj widziałam podobne ale za 100
Pewnie jakościowo gorsze ale przecież i tak nie będzie na bardzo długo bo potem będzie za małe:-)alex3meyer
Matka gagatka
Sylwia- my zaplacilismy 199 funtow na stronie toys r us, ale link mi nie chcial wejsc, wiec wrzucilam ta stronke, ale lozeczko takie samo....
A moj lobuz, to juz w ogole w swoim lozeczku nie chce sypiac, tylko z nami wiec po prostu zmienie mu juz na takie, a wokol obloze poduszkami
z reszta zobaczymy jak to w praniu wyjdzie....

A moj lobuz, to juz w ogole w swoim lozeczku nie chce sypiac, tylko z nami wiec po prostu zmienie mu juz na takie, a wokol obloze poduszkami
z reszta zobaczymy jak to w praniu wyjdzie....
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Asia to se kup ;-)

Fajna bryka, ja chciałam dla Olisia takie łóżko kupić, ale jak na razie kupimy takie zwykłe łóżeczko z IKEI:
IKEA | Children´s beds | Cots | HERMELIN | Cot
Musimy łóżeczko wymienić, bo Młody w tym swoim zrobił przez to swoje skakanie taki dół na środku, że to szok

Fajna bryka, ja chciałam dla Olisia takie łóżko kupić, ale jak na razie kupimy takie zwykłe łóżeczko z IKEI:IKEA | Children´s beds | Cots | HERMELIN | Cot
Musimy łóżeczko wymienić, bo Młody w tym swoim zrobił przez to swoje skakanie taki dół na środku, że to szok

reklama
Podziel się: