czesc puma

Glowa do gory
ja chodzie na masazyki i pani masazystka powiedzila ze skura teraz jest bardziej sucha i do 4 miesiaca smarowalam sie oliwka dla dzeci..
pozniej rozgladalam sie za kremikami. i d 3, 5 miesiac ne majac jeszcze brzusia codziennie wieczorem mamy z tata rytual ze glaszcze nawilza brzuszek i jeszcze gada do niego

. Z tego co stosowali kolezanki to byl chyba FISAN.. ale on jak go nakladasz stasznie kleil sie do rak

a ja smaruje sie teraz kremikiem z serii SORAYA i awet nawet i pachnie tez przyzwoicie bo oliwka o juz mi sie przjadla

) zreszta kazdy musi sam wybrac

mowi sie ze my juz powinnismy nosic secjalne majteczki bo wtedy brzusio nie wisi tylkojest odpowiednio 'ksztaltowany" ulozony

)
moj doktor powidzial zebym tez uwarzala co jem aby nie odbijalo sie to na przybytych kg bo co zaduzo to nie zdrowo

a no bardziej niz zwyklej uwazam jakimi kremikami smaruje sie bo moja skura troche jest sucha niz zwykle wiec zmienilam kremik na bardziej nawilzajacy

Aniolekk
ps. ponoc dobrze jest tez zmieniac raz najakis czas kremik ktorym smarujemy brzusio i bioderka
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4015&start=0 a tu znalazlam calych 146 wypowidzi na temat roztepow poczytaj