reklama
a mój mąż ostatnio coś takiego wynalazł w necie i chyba się mojej Viki podoba- w każdym razie mi się fajnie autem przy tym jedzie
i jakoś tak wakacje mi się przypominają....
YouTube - Video Jessy Matador - Alllez Olla Olé (France)
))))
YouTube - Video Jessy Matador - Alllez Olla Olé (France)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja ostatnio słucham Krainy Łagodnosci czyli poezji śpiewanej, po jeździe samochodem do pracy mam przesyt radiowych przebojów, fajnie ewela że mi przypomniałaś o RMF Classic, tez lubię słuchać.
dziś słucham spokojniej
Wrzuta.pl - 11. Sumptuastic - Kołysanka 2005
Wrzuta.pl - Kancelaria - Zabiorę Cię właśnie tam
Wrzuta.pl - 11. Sumptuastic - Kołysanka 2005
Wrzuta.pl - Kancelaria - Zabiorę Cię właśnie tam
figa777
Mateuszek i Kubuś
To są moje dwie ukochane piosenki - są fantastyczne
A co do słuchania muzyki podczas ciąży to słuchamy sobie często MUZYKI BOBASA - RAYMONDA LAP'A
ligotka
Fanka BB :)
ja sie zawsze smieje jak ktos pyta czego slucham, ze slucham radia
nigdy nie mialam upodoban muzycznych wiec i teraz tak mam, a mala sie denerwuje tylko w kinie kiedy jest za glosno 
przypomniało mi się, jak mój mały nie mógł zasnąć i włączałam mu odkurzacz hehehe
moja mama stosowała tą metodę, żeby mnie uśpić
Ja od dobrych kilku tygodni czasem puszczam dzidzi Zuzia lalka nieduża, reaguje kopniaczkami
Poza tym ostatnio kupiłam taką maskotkę z pozytywką i puszczam co jakiś czas żeby się już oswoiło z tą melodią, liczę, że jak będzie na świecie to zareaguje i będzie je to uspokajać.
A i jeszcze zauważyłam, że reaguje na dźwięk puszczanej w kranie wody. Śmieje się, bo mój mąż jest instalatorem i ma zboczenie zawodowe na punkcie wody, ciagle każe mi ją oszczedzac a ja zmywam pod bieżacą wodą. Kiedy zaczynam zmywać dzidzia się kręci i wtedy się smieje że jak nie tata to on przypomina mi o tym strumieniu. Jednak dziecko instalatora
A ja ostatnio zasłu****e się w Paulu Potts
Jest niesamowity... nawet nie wiedziałam, że lubię muzykę klasyczną, ale w jego wykonaniach można się naprawdę zakochać
Teraz ciągle tylko to w domu leci
A i jeszcze Smolika jakiś czas słuchałam
Takie uspokajające kawałki, a z moim nastrojem ostatnio i "kupą" problemów faktycznie dobrze robiły takie wyciszające utwory.
reklama
Podziel się: