reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaworzno i okolice

tami_dj

mama Błażeja i Michała
Miasto
Jaworzno / Vlissingen
Cześć dziewczyny :-)
Są tu może jakieś mamusie z Jaworzna lub okolicy, może uda się zebrać jakąś fajną grupę i powymieniamy się informacjami i doświadczeniami. Czekam na odzew :-):-):-)

reklama
mamusią jeszcze nie jestem, ale w Jaworznie mieszkam, chociaż widzę że za dużo nas tu nie ma. Całe dwie :D:D

Witaj
Jest nas więcej na pewno, ale na innych wątkach, może dziewczyny się znajdą, widzę w opisie że w przyszłym roku może będziemy razem spacerować ja już z dużym facetem a ty z maluszkiem:-), ale w niczym to nie przeszkadza żeby się poznać wcześniej:-), w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja w Szczakowej, zapraszam na wspólny spacer jak tylko pogoda się poprawi :-):-):-)

hej. no myślę że nie jesteśmy same z jaworzna. Może się znajdą inne mamy, lub tak jak ja przyszłe mamy. No będziemy myślę że śmigać na spacerki bo jesteśmy sąsiadkami :D:D szczakowa się także kłania :D:D mieszkam na domkach poniżej kościoła :D Ja widzę że ty masz już dwójkę szkrabów. Jakiś spacer chętnie, tylko niech w końcu pogoda dopisze :D:D

Hej
Na razie ok, we wtorek starszy wyjeżdża na zieloną szkołę więc będę sama z Błażkiem przez 2 tygodnie i mam zamiar nadrobić wszystkie towarzyskie zaległości:-):-):-) jak tylko pogoda pozwoli i Błażej oczywiście:-D:-D

Jak tam bez starszaka?? Tęsknicie bardzo?? To pierwszy raz na tak długo bez mamy wyjechał??Pogodę mamy zwariowaną . normalnie jak nie czerwiec.... Ja ostatnio nie mam czasu normalnie na nic, jakaś masakra. Ale mam nadzieję że po tym wolnym trochę się u mnie unormuje.. A ty pracujesz czy w domku siedzisz??

Hej :-)
W sumie pierwszy raz młody sam wyjechał, ale ma tyle zajęć ,że nawet nie ma czasu z mamusią porozmawiać :no::no:, ja na razie jestem w domu ale chciałabym jak najszybciej wrócić do pracy, na razie sytuacja nie pozwala. Zwolnij trochę :-):-) spacerek, ploteczki i trochę rozrywki :-D:-D.

reklama
Witajcie, jestem mamą 4 letniej Wiki i obecnie oczekuję kolejnej dzidzi. Czy są jakies mamusie z Jaworzna?? Może uda nam się stworzyć fajny wątek i poznać się lepiej??