Hope99
Fanka BB :)
No to pozostało jechać samej kiedy poczujesz większe skurczeU mnie w kamienicy mieszkają tylko ludzie starsi albo alkoholicy nie mają nawet auta.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pozostało jechać samej kiedy poczujesz większe skurczeU mnie w kamienicy mieszkają tylko ludzie starsi albo alkoholicy nie mają nawet auta.
Chciała bym jechać sama ale kiedy przy pierwszej ciąży nie odeszły mi wody A zaczely się skurcze i położna w szpitalu mi przebijala A przy 2 odeszły mi wody i dopiero miałam skurcze. Czy taxiarz mnie zabierze bo z tego co wiem może odmówić tak samo jak karetkaNo to pozostało jechać samej kiedy poczujesz większe skurczeEwentualnie jak poród będzie już w trakcie to możesz wezwać karetkę.
No jak do porodu nikogo nie znajdziesz to zostaje karetka bo przecież autobusem albo pieszo nie pójdziesz jak zacznie się akcjaA nie mam tu nikogo bo nie mam już rodziców, ani rodzeństwa. Mieszkam w nowym miejscu dopiero nie spełnia rok
Karetka moze odmówić przyjazdu do porodu.No jak do porodu nikogo nie znajdziesz to zostaje karetka bo przecież autobusem albo pieszo nie pójdziesz jak zacznie się akcja
Karetka moze odmówić przyjazdu do porodu.
Bardziej bym się zastanowila nad jakims hotelem blisko szpitala na ostatni tydzień![]()