reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

Mam znajomą, której córa "śmiga" w "skorupach" a jest o miesiąc młodsza od naszych dzieciaków:tak:
Mamootku a nie jedziecie przez Tarnów? :-pDaj znać koniecznie kiedy będziecie w Zakopcu, może i nam udałoby sie na weekend skoczyć?

reklama
Powiedzcie mi czy w Chorwacji sa kamieniste plaze??? bo takich to ja nie chce:no:
Syla a mozesz dac jakis namiar na hotel i w jakiej miejscowosci byliscie...my chcemy tak turystyctnie-imprezowo...cos co nie bedzie najspokojniejszym zakatkiem na ziemi...ma byc wybor :-D

Pati musisz szukać miejsca gdzie nie ma kamienistych plaż bo ja w zeszłym roku szukałam fajnego miejsca w Chorwacji ale żeby za daleko nie było to w ofertach przeważały plaże kamieniste a pogoda raczej tam jest

Byłam kilka razy na Chorwacji pogoda była zawsze było super!
Plaze sa kamieniste, ale do imprezowania miejsca sa super:-)
Bylismy w Biogradzie i na wyspie Hvar.
Nie pamietam namiarów na hotele ale sa w ofercie TUI

A Grecji bym nie wybrala raczej Hiszpanie, Portugalie lub jakąś wyspe typowo imprezową

Cicha, raczej nie myślałam o szkółce (to za rok), tylko o pierwszych próbach z nami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja i mój brat też w tym wieku startowaliśmy. Myślę, że warto.

Kasiu
, też tak rozmyślałam czy by się dało przez Tarnów pojechać. :-) Nie wiem, nie wiem, obiecać nie mogę. Ale kto wie? :-) Bardzo bym chciała spotkać się z Wami.
A co do terminu to na razie obstawiamy pierwszy tydzień marca: od 28.02 do 08.03. Ale jeszcze dam znać.

O.K. Mamoot, to jakby co to daj cynka! Byłoby super!
Pati, może Ibiza?:-) Moja kuzynka w ubiegłe wakacje była w Chorwacji i niestety pogoda była w kratkę a też zakładała, że będzie upalnie i słonecznie przez cały czas. Plaże głównie kamieniste.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry