reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kącik dla naszych Szcześć

No ja się wreszcie wziięłam za naklejki. Rozplanowałam ale ledwo żyję (przykleiłam na próbę taśmą malarską, bo moich nie można przeklejać), naskakałam się po krzesłach i teraz boli mnie kręgosłup. Mam nadzieję wieczorem przykleić je na stałe o ile do tego czasu Kuba mi ich nie pozrywa :dry:
Ale wniosek ogólny jest taki: nastepnym razem kupię mniej naklejek a duzo większe, bo nakupiłam dużo malutkich i narobiłam się jak głupia.

reklama
No ja się wreszcie wziięłam za naklejki. Rozplanowałam ale ledwo żyję (przykleiłam na próbę taśmą malarską, bo moich nie można przeklejać), naskakałam się po krzesłach i teraz boli mnie kręgosłup. Mam nadzieję wieczorem przykleić je na stałe o ile do tego czasu Kuba mi ich nie pozrywa :dry:
Ale wniosek ogólny jest taki: nastepnym razem kupię mniej naklejek a duzo większe, bo nakupiłam dużo malutkich i narobiłam się jak głupia.

Kilolek a jakie w koncu kupilas naklejki??

Ka...M
a dlaczego mialabym byc zla??? No co ty :-)
Madziek sa tez fototapety typowe dla dzieci. ja moja kupilam na allegro firmy KOMAR. Powiem ci tylko ze jest troszke stresu z naklejaniem, mimo ze mamy juz praktyke w takich rzeczach. Gdybys sie zdecydowala chetnie ci poradze jak sie to nakleja.

Ka...M
a dlaczego mialabym byc zla??? No co ty :-)
Madziek sa tez fototapety typowe dla dzieci. ja moja kupilam na allegro firmy KOMAR. Powiem ci tylko ze jest troszke stresu z naklejaniem, mimo ze mamy juz praktyke w takich rzeczach. Gdybys sie zdecydowala chetnie ci poradze jak sie to nakleja.

ja chce taka fototapete kupic ale do sypialni wiec chetnie poslucham doswiadczonej osoby w naklejaniu:-)od ktorego sprzedawcy kupowalas na allegro??

Kilolek faktycznie male te naklejki...ja duze bede kupowac:-)

Dzięki za link, muszę jeszcze pokombinować jak już będzie rozłożone łóżeczko, co by tu można jeszcze ozdobić w pokoiku naszego małego. Ale jestem pod wielkim wrażeniem twojego pomysłu na aranżację wnętrz i pościeli, którą zrobiła Twoja mama:tak:

Dziekuje Madziu ;-) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny wklejam wam zdjecia fototapet ode mnie z domku, wiem ze troszke nie na temat ale moze przez to ktoras predzej sie na nie zdecyduje lub poprostu przyjdzie jej jakis pomysl do glowy ;-) zdjecia niestety slabej jakosci bo robione poznym wieczorem zaraz po przeprowadzce kiedy nie wszystko bylo jeszcze gotowe :)

Załączniki

• róża pokój.jpg
    róża pokój.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 106
  • salon.jpg
    salon.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 113
  • salon 1.jpg
    salon 1.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 121
dziekuje madziu ;-) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny wklejam wam zdjecia fototapet ode mnie z domku, wiem ze troszke nie na temat ale moze przez to ktoras predzej sie na nie zdecyduje lub poprostu przyjdzie jej jakis pomysl do glowy ;-) zdjecia niestety slabej jakosci bo robione poznym wieczorem zaraz po przeprowadzce kiedy nie wszystko bylo jeszcze gotowe :)

nie bede oryginalna:-)rewelacja:-)bardzo mi sie podoba:-)

reklama
Do góry