reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
onesmile, co prawda ja nie beti ;-) ale z tego co wiem to do 3 roku życia zalecane jest mm, czyli teoretycznie ok. 4 lat mleko krowie jest ok :-) ale wiadomo każdy robi jak uważa ;-)

my mleko krowie tak jak beti podajemy. wprowadzamy powoli ale nie bedziemy jeszcze z mm rezygnowac. jeszcze jakis czas tak zostanie. ale tak czy siak powoli już wprowadzamy

my ze względu na alergię mleka krowiego nie podajemy, ale właśnie tak jak dziewczyny piszą to słyszałam, że przez 3 pierwsze lata życia powinno to być mm
ja prawdopodobnie będę tak robić
szczególnie, że dla mojego dziecka to jedyny posiłek, który stale chętnie je. reszta to masakra :baffled:
aż szkoda mi opisywać tego co dzisiaj się działo przy obiedzie:no:

przestał. teraz mój cwaniutki synek zjada ze 4 pierwsze łyżeczki, a potem tylko wystawia czubek języka do łyżeczki wyciąga i jak poczuje, że to nadal ten obiadek to już dalej jeść nie chce. ja też jestem wybredna do jedzenia, więc chyba niestety wrodził się we mnie :-(

happy, się zgrałyśmy :-D

nat, współczuje :-( ja też jestem baaardzo wybredna jedzeniowo, ale póki co Patryk raczej w tate wszystkożernego się wdał ;-)

reklama
Nat,może to taka faza i mu minie?Oby jednak nie wdał sie w Ciebie z tym jedzeniem,bo dziecko- niejadek,to problem:baffled:.
A,jeszcze jedno- jak je żółty serek i nic mu po nim nie jest,to alergia na mleko krowie najprawdopodobniej mu minęła:tak:

Do góry