TO może zacznę

Kącik dla Kubusia jest jeszcze w rozsypce, ale jutro np. razem z moją mamą będziemy przemalowywać regał z brązowego na biały, żeby pasował do łóżeczka i komody

także efekty wstawię jutro

My z racji tego, że mieszkamy w bloku ( 2pokoje) nie mamy dużego pola popisu, tym bardziej, że pokój w którym będzie maluch był już wcześniej obklejony tapetą z włókna szklanego.. my z racji oszczędności nie zerwaliśmy tego tylko przemalowaliśmy na swoje kolory. Tak więc dwie ściany są w ciemnym fiolecie, a dwie szare. Na jednej ścianie mamy dodatkowo szafę zabudowaną, a na przeciwko łóżko szare z fioletowymi poduchami, także dodatki Kubusiowi też kupujemy fioletowe, żeby to się jakoś komponowało..
Postanowiliśmy, że zmienimy mu ten pokój jak będzie troszkę większy

No to się rozpisałam ;P
Pierwszym moim pomysłem, który wprowadziłam było zakupienie pocztówek w IKEI i białych ramek. Wygląda to tak :

Obrazki wiszą nad komodą ( oprócz żyraf ) - wstawię końcowe foto jak ta część będzie już gotowa
Później zobaczyłam w internecie naklejkę z sentencją :

Jednak, jak zobaczyłam jej cenę : 150zł !!! to się przeraziłam ;P
Ale postanowiłam trochę pokombinować i wrzuciłam sobie to na pen-drive jako obrazek i poszłam do rossmanna wywołać na miejscu. Fota 15X20 kosztowała mnie 2zł

. W domu włożyłam ją do białej ramki, a w późniejszym czasie zawiśnie nad łóżeczkiem synka

Teraz w wersji roboczej wygląda to tak :
No to na razie z mojej strony to tyle