reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

karmienie czyli barakudy i mimozy

No mozliwe annte ze faktycznie za duzo na raz , mi tam napisali ze przez pierwsze tyg mam stosowac diete lekkostrawna i powoli sobie pojedyncze nowosci wprowadzac , co kilka dni ,wiec tez tak robie ,zeby wiedziec czy dana rzecz uczula. a nie powiem ze i dla mnie taka lekka dietka tez sie przyda :-p no nic uciekam bo mały głod wzywa z łozeczka :-D

reklama
Nie wiem jak jest z tym jedzeniem i po jakim czasie trafia do mleka matki, ale jak Lenka miała uczulenie na truskawki to zjadła a wysypka była po 2-3dniach dopiero.
Jeśli chodzi o nabiał to ja też jem normalnie - masło, ser żółty, serek biały kanapkowy, budyń już jadłam i nic młodemu nie jest.

Poza tym nie minęła mi ochota na słodycze, więc jem niemiecką białą czekoladę z chrupkami, żelki, corny, wafelki, precle maślane z Biedronki;-)

a jak robicie zupy to czym zageszczacie maka? smietana?

i jesli chodzi o pomidorowa ? to koncentrat czy pomidory np z puszki?

Poza tym nie minęła mi ochota na słodycze, więc jem niemiecką białą czekoladę z chrupkami, żelki, corny, wafelki, precle maślane z Biedronki;-)

Kobieto, jak Ty to robisz?? Ja po takim zestawie w drzwi bym się nie zmieściła. Właśnie wymieniłaś mój zestaw słodyczy na kwartał... Zazdroszczę, a wiem jak wyglądasz, więc szacunek:)

Kobieto, jak Ty to robisz?? Ja po takim zestawie w drzwi bym się nie zmieściła. Właśnie wymieniłaś mój zestaw słodyczy na kwartał... Zazdroszczę, a wiem jak wyglądasz, więc szacunek:)
Ja zawsze tyle słodyczy jadłam, w ciąży to już w ogóle mega dużo:zawstydzona/y: Mój organizm chyba przyzwyczajony i nadmiar uznaje za zbędny i regularnie wydala:-D
Aha, i żeby nie było, czekolady białej zjadłam wczoraj 6 kostek, ale to taka 200g więc kostki duże. Tych ciasteczek maślanych to 2-3 dziennie zjadam, podobnie z wafelkami, lodów 2 gałki, bo się opanowuję;-)

mam pytanie
czy przy jakis bólach brzuszka z powodowanych np, zjedzeniem przez nas czego podajecie cos maluszkom zeby im ulzyc????

Patina, mi pediatra polecila dawac Lakcid 2 razy dziennie, pol ampulki rano i pol wieczorem na lyzeczke wody. ale tylko jak cos sie bedzie dzialo a u nas jak narazie jest dobrze wiec jeszcze nic malemu nie podawalam

reklama
Do góry