reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
Redan tez dalej mleka nie chce pic, w zadnej formie, tylko w nocy ssie piers....Wczoraj i dzisiaj nie zjadl sniadania i kolacji, tylko na obiadku i bananie zyl....ech...Mam nadzieje, ze to tylko przez to przeziebienie, chociaz dzisiaj juz byl soba i nic nie zostalo po katarze i kaszlu....

My tylko na jogurcie naturalnym, dodaje tylko owoce, swieze lub z pojemnika....

U nas mleko przez jakiś czas też nie podchodziło, a teraz znów pije bez problemu. Daję rano i wieczorem, a oprócz tego dwa inne posiłki mleczne. Więc Heronek może Redankowi też się odmieni.

u nas też był bunt na mleko i to takie że w ogóle go nie piła. a teraz po każdym posiłku nie mlecnym tj. po zupce, po deserku i po kaszce na wieczór obowiązkowo mleczko w butli.
myślę że Redankowi też się odmieni :)

nesia Ja te płatki błyskawiczne zalewam ciepłym mleczkiem mod. i dodaje trochę musu owocowego. A co do paróweczki ja raz dałam zjadł całą jedną cielęcą ale sporo czasu nam to zajęło i oczywiście zrobila się zimna, dałam pokrojoną i rozdrobnioną widelcem ale mój to jeszcze całkowice bezzębny i ciężko mu się to memlało więc z kolejną jeszcze trochę poczekam. Uwielbia też chlebek z maselkiem i twarożkiem ostatnio zjadł pół dużej skibki.:tak:

myszowata nie pomogę bo ja tego nie robiłam :(

moja dziecko zajadało się dziś mango, ale jej smakowało aż miło było patrzeć jak jadła.
jutro będzie surowy ananas zobaczymy czy jej podejdzie :)

reklama
Hej!
Dziewczynki powiedzcie czy wiecie może jak zrobić samemu kisielek???Ja kiedyś robiłam starszej a nie mogę sobie przypomnieć... od tygodnia nie karmimy się w dzień cycem(przygtowanie do powrotu do pracy) i kupiłam Nestle Nan 3 ... pije tylko 2 razy dziennie po 120 ml... więcej nie che... ale dr powierdziała że chyba lepiej przejśc na Nan HA 3 bo mimo wszystko mała jest alergiczna... ech,,,, zółtko też uczuliło...pietrucha i seler też... czizas znów powrót do brokułów i marchewki!:baffled:

Do góry