reklama
kropa501
Fanka BB :)
na innym wątku pogadamy o wodach okolicznych
mogę dać bestii żółtko gotowane na miękko?
Na miękko nie, bo salmonella żeby wyginęła i listerioza i inne bakterie, musi być bardzo na twardo
Joaszka
Na miękko nie, bo salmonella żeby wyginęła i listerioza i inne bakterie, musi być bardzo na twardo![]()
ja 20 min gotuję (duże jajo) M woli na półtwardo, więc jemu jakieś 17...
agatka_natalia
louise komórki tłuszczowe powstają do drugiego roku życia, więc jak małe dziecko jest tłuściutkie, to tak mu już podobno zostanie. U mnie się sprawdziło...![]()
O nie przesadzaj. Do grubych ani tłustych to Ty nie należysz.
Jajo gotuję 10 min od zagotowania wody, ale jaja mam od swoich kur, więc mogę sobie pozwolić na taki rarytas.
Louise jak robię przeważnie robię obiady na 2 -3 dni, to wtedy rzucam całe żółtko, a potem robię 2 dni przerwy. Kupy robi normalnie.
kropa501
louise, ja zjadam albo wywalam, jajko chyba nie może tak długo leżeć 
_louise_
dzieki kropa :-)louise, ja zjadam albo wywalam, jajko chyba nie może tak długo leżeć![]()
dla doroslych to jajka moga lezec troche ale wlasnie tak myslalam ze dziecku lepiej dawac jednak swieze
ewelad wklejam ci linka do tego kubana :-)
LOVI Kubek 360 stopni MINI 9+ 210 ml (1536728593) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/lovi-kubek-niekapek-360-mini-210-ml-9m-tani-i1511756551.html
tylko chyba mozna wieksza pojemnosc kupic...u nas tez po zoltku bylo na poczatku ciezko bardzo z kupami-zrobilam przerwe na 3 tygodnie i zaczelam od nowa podawac i juz jest ok. ale tez maly zaczal wiecej pic-herbatki niestety...woda nie bardzo mu podchodzi
agatka tobie to dobrze z tymi produktami swoimi...ja to nigdy nie wiem co maly je ale co robic....nie mam skad brac ekologicznych produktow wiec musi jesc to co jest dostepne ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: