fiszbina z Szymonkiem to dluuuuuuga historia, maly Tadek Niejadek :-(
buzi@k zwaz kluseczke i pochwal sie jak rosnie :-) no i zobacz przetwlaiscie te 3 miesiace, gratulacje
, klopotami malzenskimi sie nie przejmuj, zawsze tak jest jak sie cos wali to wszystko na raz i za chwile wraca do normy, obydwoje jestesmy napewno zestresowani i przemeczeni, wszystko bedzie dobrze :-)
buzi@k zwaz kluseczke i pochwal sie jak rosnie :-) no i zobacz przetwlaiscie te 3 miesiace, gratulacje
, klopotami malzenskimi sie nie przejmuj, zawsze tak jest jak sie cos wali to wszystko na raz i za chwile wraca do normy, obydwoje jestesmy napewno zestresowani i przemeczeni, wszystko bedzie dobrze :-)
Nie wiem jak picie takiego mleka wplynie na Ciebie, moj Adas go pije (ale zwykly niebieski Aptamil) i jemu sluzy, ja z kolei za kazdym razem jak probuje przed podaniem to od razu w brzuchu mi sie wierci wiec pewnie jak bym wpila szklanke to bym z toalety nie wyszla
Napisz jaki kolor maja opakowania Aptamilu Comfort i PRE bo w Angli chyba inaczej sie nazywaja to moze cos bede w stanie pomoc. Aaaaa i slyszalam plotke ze takie mleko jest szkodliwe na zeby, wiec trzeba je czesto i dokladnie myc, ile w tym prawdy to nie wiem.
A to znaczy, że jak nie zacznie pic butli to jestem na dobre z małym uwiązana :-(
trochę boje się wprowadzać nowe produkty.