Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a popoludniami jest strasznie placzliwy i tylko na raczkach sie uspokaja, jezeli za dwa dni bedzie dobrze to bede wiedziec ze to przez brzuszek :-( jezeli dalej bedzie wielki placz tzn ze znowu przechodzi trudne czasy, biedaczek.
(hipp ze sloiczka), i ku zaskoczeniu badzo mu smakowalo
najpierw zrobil wielkie oczy i sie zdziwil, a po chwili mielil jezykiem i domagal sie jeszcze i jeszcze
ubaw mielismy niezly, najpierw ja jadlam lyzeczke i mowilam jakie to pyszne mmmmyyyyyy, a maly sie patrzyl i podziwil co mama robi i sam chcial robic to co ja a przy tym sie chihral jak wariat
zreszta od wiekow podawalo sie marchwe, jablko i ziemniaka od 3 miesiaca, a obiadki dopiero od 5miesiaca. Rok temu kaszki byly od 3m w tym roku juz od 4m, badz madry i pisz wiersze 
Jestem mamusią grudniowa, ale urodziłam 30 listopada i czasem Was podczytuję, mam nadzieję ze nie macie mi za złeKarmienie mieszane jest jak najbardziej wskazaneMnie tak lekarka kazała, tylko, że Piotruś po jednym i drugim naraz się prężył, dlatego przestałam Go męczyć. I tak za mało miałam pokarmu.
.Jestem mamusią grudniowa, ale urodziłam 30 listopada i czasem Was podczytuję, mam nadzieję ze nie macie mi za złe.
Mam do ciebie pytanko, jak wyglądało u Ciebie karmienie mieszane?
Moja mała całkowicie odrzuciła cyca około 2 tygodnie temu i za nic nie chce wziać do buzi, już nie daję z nią rady, zaczęłąm podawać modyfikowane, ale trochę mi szkoda mleka i sciągam, z tym ze już nie za wiele i nie wiem czy to sie jeszcze opłaca. Na poczatku proporcje były 3 karmienia moim, 3 modyfikowanym. Dziasiaj dostała mojego tylko 170 ml i namęczylam siezeby jej to ściągnąc, cycki juz mi odpadają.