reklama
Wyczytałam właśnie, że powinnam mu jeden posiłek dawac z kaszką manną a reszta to mleko. Ale jemu to chyba nie wystarczy
no i teraz nie wiem czy nie dawac mu tego drugiego i "głodzic" małego tylko na cysiu
Pewnie jakbym dała i trzeci słoiczek to i ten by zjadł i jeszcze cysiem popił ;/

madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Ja już też podaję Piotrusiowi niekapek. Niby kuma o co chodzi, ale zauważyłam, że dla Niego najlepsza butla z browns'a. Nawet z butli Aventu pije niechętnie.
Pozostałe butle jakie Mu podaję, to są be. Otwiera buźkę, ale potem już nimi pluje. Muszę jednak Go nauczyć z tego niekapka.
Butlę też już łapie w rączki, ale z reguły się zaczyna bawić, więc Mu te łapki odsuwam.
Butlę też już łapie w rączki, ale z reguły się zaczyna bawić, więc Mu te łapki odsuwam.
Dzięki aga111, clue teraz już załapałam :-)
My też dziś kupiliśmy niekapek, ale nastałam się przy tych pólkach tyle że mi Antoś zgłodniał i musiałam go nakarmić w przymierzalni :-)Zastanawialiśmy się nad aventem, ale ma tyle samo przeciwników co zwolenników i wybraliśmy w końcu nuby. Podałam w nim małemu koperek i nawet mu się podobało, tylko troszkę mu ciekło już z buźki :-) Załapał szybko że to do picia , ale jednak lepiej żeby to mama przechylała kubeczek :-)
My też dziś kupiliśmy niekapek, ale nastałam się przy tych pólkach tyle że mi Antoś zgłodniał i musiałam go nakarmić w przymierzalni :-)Zastanawialiśmy się nad aventem, ale ma tyle samo przeciwników co zwolenników i wybraliśmy w końcu nuby. Podałam w nim małemu koperek i nawet mu się podobało, tylko troszkę mu ciekło już z buźki :-) Załapał szybko że to do picia , ale jednak lepiej żeby to mama przechylała kubeczek :-)
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Nam wczoraj na wizycie pani doktor kazała dodawać kaszkę mannę dwa razy w tygodniu. Jedna łyżeczka do 100 ml mleka. Poza tym mamy jeszcze poczekać z wprowadzaniem czegoś poza piersią przynajmniej do skończenia piątego miesiąca.
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
jak wygladaja krostki u malucha jesli cos je uczula???? bo moja ma na lewej raczce takie krostki wieksze i grubsze, i od 2 dni to ma, ale tylko na raczce, i nie wiem czy to po brzoskwini czy cos innego
reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Podziel się: