Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przepraszam że tak puźno ale jak zawsze cały dzień na dworze no i teraz mam chwilkęjolek2 NIkoś nie marudzi Ci na zewnatrz? MOj Maksiu spi jak z nim jezdze, juz nie wystawie go na balkon na dluzej niz pol godziny bo sie drze.![]()
Ha, miałyście racje
Wczoraj znowu o 20:00 karmienie, a kolejne o 3:20 :O
obudzil sie o 5 na karmienie ni i o 6 oczywiscie poranna koleczka
na szczesacie szybko pokonana
teraz spi na brzuszku
zaczelam ograniczac produkty i jem w kolko jedno i to samo (to co na poczatku mu nie szkodzilo) ale niestety to chyba nie tutaj jest problem, bo kolki mimo to sa
) no i pokarmu nie musi szybko i łapczywie łykac, a co za tym idzie mniej powietrza sie nałyka 
sama sie przekonalam ze jest on zbawieniem.... w szpitalu po porodzie Maciek mi wisial nieml non spot na cycu... Ale tam to kazali nam dzieci trzymac jak najwiecje zeby laktacje pobudzic... No i zjesc nie moglam a zeby isc do WC musial zawsze ktos z malym zostawac. Musialam specjalnie dzwonic po rodzicow zeby przyszli w odwiedziny jak chcialam isc pod prysznic - bo balam sie ze bedzie chcial ssac
w domu tez mialam podobnie... kazdee karmienie to bylo siedzenie godzine
No i poszedl w ruch smok
Maly ladnie je z piersi, a dzieki temu nie mam przynajmniej rozmoknietej skury na brodawkach - nieprzyjemne to bylo