szczęśliwa1
Fanka BB :)
Samaolahahaha, rozbawiłaś mnie do łez!!! Powodzenia zatem kochana, poswięcaj się bez reszty, potem do kibla nie będziesz mogła nawet pójść bez asysty. ;-)
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Samaolahahaha, rozbawiłaś mnie do łez!!! Powodzenia zatem kochana, poswięcaj się bez reszty, potem do kibla nie będziesz mogła nawet pójść bez asysty. ;-)
![]()

ja podobnie jak inne dziewczyny nie widze nic zlego w tym ze dziecko ma smoka w buzi no chyba ze jest juz przedszkolakiem to mnie to odraza 

i smok został definitywnie odrzucony
A ja nie mam nic przeciwko temu by ssała kciuka. To pomaga jej się uspokoić, a to jest najważniejsze. Moje dziecko jest szczęśliwe, a ja mogę czasami odpocząć :-)Wiesz ,malutka ma raptem pare tygodni i moze jeszcze wierzysz w te banialuki wypisywane w madrych ksiazkach,ale zycie moja droga zweryfikuje te poglady,uwierz miWbrew pozorom dzieci, których rodzice w pierwszym okresie są "niewolnikami" swoich pociech, później wyrastają na bardzo samodzielne osoby, może dlatego, że były możliwie jak najczęściej blisko mamy a ona była na każde zawołanie.
Osobiście smoka uważam za narzędzie do uciszania dziecka dla świętego spokoju, bym nie musiała poświęcać czasu maleństwu.

No dla mnie to ciezar straszny jest,naparwde.Za kazdym razem przezywam istne katuszeDla mnie to nie ciężar, że wszedzie chodzę z małą, tak już jest i mi to odpowiada.