reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Karmienie pełne miłości butelką z mieszanką :-)

reklama
Tez na razie zostanę na mleczku 1. A zeby Mateusz sie bardziej najadal to do mleczka dodaję jeszcze troszkę kaszki:) I jest dziecko syte:) My stosujemy bebilon i humanę- oba mleczka Maly lubi. A kaszki Humany uwielbia:)

podajesz mleko Humane1 cy ktoras inna? np Humana 1 Premium lub Humana 1 Premium Plus - ja daje ta ostatnia bo ona jest dla dzieci z wiekszym apetytem :tak: juz nie trzeba niczym ja zageszczac :tak:
u mnie w Realu i Carefour kosztuja one 15zl a na promocji udalo nam sie za 13zl kupic ;-) od razu 8 opakowan wzielismy

mam do Was pytanko - jakie dajecie mleka Waszym dzieciom (tym bez skaz białkowych)? ja kupilam na próbe zwykły bebilon i niewiele jest on lepszy od tego pepti :eek: chyba, ze w ogole te mleka nie nadaja sie do smakowania i nie mam co szukac dobrego w smaku...

labudka ja na początku dawałam bebiko i ono jest słodkie, ale z tego co wiem to dużo dzieci tego mleka nie toleruje. I ja mam wrażenie, że moje dziecię nie ma skazy białkowej tylko właśnie tamtego mleka nie tolerowało. Zmiany na lepsze po zmianie mleka czasem widać dopiero po dwóch tygodniach.

mam do Was pytanko - jakie dajecie mleka Waszym dzieciom (tym bez skaz białkowych)? ja kupilam na próbe zwykły bebilon i niewiele jest on lepszy od tego pepti :eek: chyba, ze w ogole te mleka nie nadaja sie do smakowania i nie mam co szukac dobrego w smaku...

Labudka Bebilon moim zdaniem jest smaczny .. jak na mleko modyfikowane one wszytskie smakuja podobnie dla nas nie za bardzo ale Gabrys uwielbial:tak:

szczesliwa, młody dostawał 1 łyzeczke jogurtu przez 3 dni rzedu i było ok - ani po tym jakiegos dziwnego sranka nie było, ani wysypki dlatego kupilam zwykle mleko. jogurt dawalam danone czysty. na wyniki badan jeszcze czekam

reklama
my taka próbe z jogurtem zrobimy w przyszłym tygodniu mam nadzieje ze Julce nic nie bedzie i ze wnet pozegnamy sie z tym ohydnym nutramigenem :-)
Fajnie ze Twojemu Młodemu nic nie jest :-)

Do góry