Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Słyszeć słyszałam, stosować nie miałam okazji. Jednak nie ukrywam, że moje doświadczenie jest raczej marne, tyle tylko co u koleżanek - świeżo upieczonych matek ten temat się pojawia... Może w środowisku swoim warto poruszyć temat ?Czy ktoś słyszał lub stosował jakieś środki antykoncepcyjne dla kobiet karmiących piersią? Proszę o poradę.
Czy ktoś słyszał lub stosował jakieś środki antykoncepcyjne dla kobiet karmiących piersią? Proszę o poradę.
Już nie jedna myślała że karmiac piersia nie zajdzie w ciążę a rzeczywistość okazała się inna [emoji12]Jezeli nadal karmisz piersią, a odstepy miedzy karmieniami nie sa dluzsze niz 3 godziny w dzien i 6 godzin w nocy, to masz zapewniona antykoncepcje naturalna. Po co truc maluszka jakimis farmaceutykami - niby bezpieczne, ale jednak... Ja niestety nie mialam wyboru - nie stosowalam antykoncepcji, ale po porodzie dostalam infekcji ukladu moczowego i zmuszona bylam brac antybiotyki, oczywiscie odpowiednie dla mam karmiacych. Tylko, ze moja Marysia dostala tak strasznego uczulenia, wsypalo ja na calej buzi, pleckach i brzuchu jakimis czerwonymi, zaognionymi pryszczami, ktore najwyrazniej bardzo ja swedzialy, bo plakala caly czas i niczym nie mozna jej bylo uspokoic... Na prawde szkoda dziecka - zastanow sie jeszcze raz, czy chcesz tego ze wzgledu na dzidziusia. A jezeli nie masz zaufania do naturalnych metod, zawsze sa inne np. prezerwatywa.