reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
Bartul 300 ml :szok: je jak facet , Ola nadal 125 ml ( ten mały słoiczek zupki ), ja to się śmieje że mam jedną z apetytem ( starszą ) a za drugą będę latać z łyżeczką :-)

Widzę że dzieciaczki ładnie jedzą. Super. A u mnie na odwrót. Jedyne co Kubie ostatnio wchodzi to mleczko z butelki. Nic łyżeczką nie chce jesć:-(Może to przez ząbki nie wiem sama

Mój mały Mlekojadek najbardziej lubi cycusia i nawet jak zje kaszkę lub zupkę musi sobie pociągnąć ze dwa łyczki, a ja mu jeszcze na to pozwalam:no::zawstydzona/y:.

Sama sobie grabię duży problem przy odstawianiu, ale to jeszcze trochę.

Mój mały Mlekojadek najbardziej lubi cycusia i nawet jak zje kaszkę lub zupkę musi sobie pociągnąć ze dwa łyczki, a ja mu jeszcze na to pozwalam:no::zawstydzona/y:.

Sama sobie grabię duży problem przy odstawianiu, ale to jeszcze trochę.

Mejdia niekoniecznie musisz mieć problem z odstawieniem. Ja starszego karmiłam do 10 m-ca nie tolerował smoków, ale jak zalapał butlę z dnia na dzień go odstawiłam i nigdy więcej nie szukał nawet cyca. Życzę Ci żeby u Was też tak bezboleśnie się to odbyło. Glowa do góry nie ma co się zamartwić na zapas:tak:

Pięknie jedzą Wasze dzieciaczki. Arturek ostatnio też ładnie podjada.

Niedzielny obiadek Arturka: Buraczki są bleee i małemu nie smakowały. Najlepsze są ziemniaki:-)

Załączniki

• mini-DSCN3135.jpg
    mini-DSCN3135.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry