mata-kow
mama do kwadratu :)
Mamoot to raczej nie ciekawośc świata, bo ja ją ledwo ułożę do karmienia, jeszcze dobrze nie przystawię, a mała nawet raz nie pociągnie i już płacz 
Majka może to i ząbkowanie, ale już od ponad 3 tygodni każde karmienie w dzień o koszmar, a kolejnego ząbka jak nie było , tak nie ma
do tego to gryzienie :-(
Asiowo a Ty konsultowałas z pediatrą wprowadzanei nowych pokarmów, czy tak sama z siebie dajesz
jak mała tak dalej będzie mi świrowac przy jedzeniu to może też wprowadzę jakiś jeden nowy posiłek, przynajmniej będzie mniejszy stres przy karmieniu, no i nie będize gryzienia cycka 

Majka może to i ząbkowanie, ale już od ponad 3 tygodni każde karmienie w dzień o koszmar, a kolejnego ząbka jak nie było , tak nie ma
do tego to gryzienie :-(Asiowo a Ty konsultowałas z pediatrą wprowadzanei nowych pokarmów, czy tak sama z siebie dajesz
jak mała tak dalej będzie mi świrowac przy jedzeniu to może też wprowadzę jakiś jeden nowy posiłek, przynajmniej będzie mniejszy stres przy karmieniu, no i nie będize gryzienia cycka 

;-)) a na kolacje je... to samo hihi. Ale widze że coraz częściej woli na kolacje kanapki z wedlina i serem żółtym, od tego ogorek zielony albo jajko na twardo albo parówki Tygryski. Kupuje najdroższą wędlinę, mam sklepik na placu targowym, tam mam sprawdzone wedliny bez chemii. Co do żelków to tam nie ma konserwantow, w gumach tez nie ma. Ze słodyczy je te gdzie nie ma konserwantów i tyle.