reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

wczoraj małej zeskrobałam troszkę jabłka, ładnie wcinała i domagała ise jeszcze :szok: wciągnęła ze 2 małe łyżeczki ale więcej jej nie dawałam :sorry2: coś mi się wydaje, że mój żarłoczek potrzebuje nowych smaczków :-D

reklama
Ja tez bylam karmiona butelka,wtedy chyba rzeczywiscie byla taka moda.Jak bylam teraz w Polsce,to moja mama nie mogla sie napatrzec jak karmie Maje-mowila z zachwytem,ale i zadziwieniem:No,prosze,matka karmiaca...:-):-)I dopytywala,czy na pewno nie powinnam dokarmiac jej butelka.
Ale moj M byl karmiony piersia do 6 miesiecy.

Mam wazne pytanie. Czy Wasze dzieci po przejsciu na butelke zaczely wiecej spac? Kurcze, mala zjadla o 5.00 100ml 8.30 100ml, spi teraz 1 godz 20 minut Jestem w szoku i oczywiscie... sie zamartwiam

U nas lekarka potwierdziła, ze trzeba by było małej rozszerzac diete...:tak: tak jak robiłam, warzywka i owoce po troszku i po kolei:tak: mała juz jest na tyle duza, ze jest to podobno wskazane... ze kaszkami mam sie wstrzymac, az mała skonczy pół roku:tak:i pediatra znow mi nie wierzyła, ze mała jest na moim mleczku:tak:

no to liliana odważna jestes, ja chyba bym sie nie odważyła dac biszkopta, moze jak bym miała dziecko bez alergii to bym na to inaczej patrzyła. Ale w biszkopcie jest gluten, pszenica, jaja, najsilniejsze alergeny....

reklama
Noo ja tez nie odwazylabym dac Wojtkowi biszkopta Bo tam mleko do tego jajka i maka ( gluten) I jakby dostal wysypki to poczym?
Mam zamiarazr za to kupic chrupki kukurydziane. Nie wiem czy to nie za wczesnie.

Do góry