Hmmm - masz rację!!!!!!!ale odwaliłam numer - odjęło mi rozum
![]()
moze małej nic nie będzie ;-) tylko wiesz szkoda zeby ci się uczuliła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hmmm - masz rację!!!!!!!ale odwaliłam numer - odjęło mi rozum
![]()
:-
, że w ogóle glodze dziecko i musi jeszcze to śmierdzące mleko pic, całe szczescie ze tesciowa mieszka daleko! I tylko raz jej dala coś zakazanego ale taką miała pogadanke że już sie więcej nie odwazyla. Moja mama mnie wspiera ale mój ojciec nie wiem chyba jakiś zacofany jest mimo że wielki pan profesor! bo nie raz jojcył czemu ja jej tego nie daje a czemu tamtego a teraz mi mowi - widzisz a nie chciałaś jej dawać a nic jej nie jest! Tak no nic jej nie jest teraz bo ma 2,5 roku od urodzenia praktycznie bierze środki antyhistaminowe a do tego miała restrykcyjną diete przez mega długi okres czasu!. i to tylko dlatego moze teraz jesć praktycznie wszystko.
...co zrobić.
;z warzyw ma już wprowadzonego ziemniaka, marchew, pietruszkę i brokuły - gotuję sama- póki co jest ok