reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

Aga026 to pewnie ten kryzys- niech ssie długo to niebawem powinno w (.)(.) przybyć, ja tez mam jakiś skok- dziś 2 razy musiałam laktator uruchamiać bo aż bolały takie kamienie mi się porobiły

reklama
A napewno Anet bo w koncu posilek z ()() sie przesuwa w czasie. Mi tez juz wieczorem sie zrobił ale ja mam go średnio raz na tydzień wiec moge robić za eksperta;-)

a my pomimo że słoiczki daję już ponad 3 tyg to dopiero od 2 dni nawał, dziś już 2 razy sciągałąm i czas pelne - myślę że to nawał 6ego miesiąca

odkąd Maja zaczęła w nocy budzić się tylko raz, to czasami mam cycki twarde jak kamienie, a czasami takie normalne
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mleka :confused: bo jak częściej dziecko ciągnie to i więcej mleka jest lub odwrotnie...

nie wiedziałam, że jest coś takiego ja nawał 6 miesiąca. Ale skoro jest to ja się bardzo cieszę bo jak wrócę do pracy to będę mogla troche zapasów narobić dla Młodej :)

Ze względu na "alergię" Antka (która może była tylko przesuszoną skórą?) jestem na diecie bez mlecznej - i dziś nie wytrzymałam kupiłam sobie waniliowy pudding sojowy - ojjjjjjjjjj TO NIE TO:no::-:)wściekła/y::no::baffled::baffled:

Ze względu na "alergię" Antka (która może była tylko przesuszoną skórą?) jestem na diecie bez mlecznej - i dziś nie wytrzymałam kupiłam sobie waniliowy pudding sojowy - ojjjjjjjjjj TO NIE TO:no::-:)wściekła/y::no::baffled::baffled:
bez sojowy to bym zjadła
współczuje Mju
ale może to nie to i tylko teraz sprawdzisz tą nietolerancję a potem już będziesz jeść (trzymam kciuki, zeby tak było)
tyle walczyłaś żeby karmić piersią
szkoda by było

reklama
odkąd Maja zaczęła w nocy budzić się tylko raz, to czasami mam cycki twarde jak kamienie, a czasami takie normalne
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mleka :confused: bo jak częściej dziecko ciągnie to i więcej mleka jest lub odwrotnie...
Na 100% tak będzie :-(
Ja tez cieszyłam się że całe nocki Adrianek mi przesypia ale skoro Go rzadziej przystawiałam to i produkcja się zmniejszyła :baffled:
Teraz to kamieni nie mam w ogóle, cały czas mam miękkie cycki :baffled:
Nawet zastanawiam się czy mi w ogóle jeszcze coś leci czy tylko Adi sobie je ssie :baffled::confused:

Do góry