reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersia

hehehehe agrafka ależ mnie rozbawiłaś :)
musisz miec bardzo interesujący biust skoro Alutka nic poza nimi nie widzi :)

A wlasnie muszę zacząć się z OLisiem kąpać :) Na gorze mamy tylko prysznic no ale moze w miseczce się z nim zmieszczę albo w brodziku ;p

reklama
Wspólne kąpiele są fajne, ale trzeba pamiętać o wcześniejszym prysznicu i że np. upławy sa przeciwskazaniem. Ja niestety do wanny już się nie zmieszczę, bo tam już dwie panny szaleją:-D

Wspólne kąpiele są fajne, ale trzeba pamiętać o wcześniejszym prysznicu i że np. upławy sa przeciwskazaniem. Ja niestety do wanny już się nie zmieszczę, bo tam już dwie panny szaleją:-D

no ja zawsze przed kąpielą z małą biorę prysznic. Jak była malutka to tylko kilka razy kąpałam się z nią w lecie w dzień jak już nie wyrabiałyśmty z gorąca -a le wtedy jakoś bardziej była zainteresowana wodą. A teraz tylko cycy :)

decyzja podjeta-kończymy z cyckowaniem :-)

ale łatwonie jest...w nocy płakał zasypiał na cycu oparty ale nie dałam...przy 3 razie sam chciał soku wypić i wytabił cały kubek i zasnął

rano dałam bo cyce jak kamienie i w południe raz...trzymajcie kciuki

a kupiłam butelke ze smokiem żeby miał namiastkę cyca ( bez krytyki plisssss)i doi że hooo hoooo ale tylko herbatkę chce ciepłą wiec daje :-)

zalezy jak leci. Jak Kube karmilam to wolalam recznie, z micalem nie umialam. Zebys ty juz w tej warszawie byla to bym ci podrzucila laktator, bo poczta nim dojdzie to juz po ptokach bedzie

Asia ma dni że nie je z cycka prawie wcale, a są takie - jak ten weekend majowy - że uwiesza się przy każdej okazji, a jak nie dam to histeria murowana.
Jedno jest super - zasypia już od b.dawna bez piersi, ale za to w nocy lubi pocmokać (oprócz 660ml mleka mod:-D ito - Cleo - z butelki:tak:).

Odstawiać w sumie nie chcę, bo zawsze to lekarstwo na każdą krzywdę ;-) a poza tym nie mam jak, bo bym musiała się z domu na weekend (co najmniej) wyprowadzić;-)]

Także na 100% karmimy się do 29 czerwca. Wtedy idę do szpit6ala a po powrocie już nie dam - zresztą chyba nawet nie będę mogła :-(

CLEO POWODZENIA!

reklama
No na razie daje ale tak co 4-5 h pocmokać.Dużo pije z butelki herbatki,bo mleka nie chce żadnego.

Kilolku w niedzielę już będę w Wawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry