malina1979
;)
Idzie jak burza! Złamał już 4 z przoduj
malina - cieszę się, że Jeremi trochę przyspieszył![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idzie jak burza! Złamał już 4 z przoduj
malina - cieszę się, że Jeremi trochę przyspieszył![]()
Witajcie, drogie mamy. Zostałam mamą 21.11.2009. Córcia ma się dobrze, karmie ją piersią. Jako świeżo upieczona mama kupiłam sobie laktator. Zielona w tych sprawach, kupiłam na allegro ręczny laktator Drewexu. Nie mam porównania z innymi ale ten jest świetny. Szkoda, że nie wiele sie przydaje bo moja kruszynka nie chce pic z buteleczki. A szkoda bo tata mógłby pokarmic. W związku z tym mam pytanko czy któraś z mam spotkała się z tym że dziecko nie che pic z butli a smoczka (gryzaka ssie namiętnie:-)). Mała ma czasem kolki i podałabym herbatkę, ale nie ma jak. Pozdrawiam
Idzie jak burza! Złamał już 4 z przodu![]()
Witajcie, drogie mamy. Zostałam mamą 21.11.2009. Córcia ma się dobrze, karmie ją piersią. Jako świeżo upieczona mama kupiłam sobie laktator. Zielona w tych sprawach, kupiłam na allegro ręczny laktator Drewexu. Nie mam porównania z innymi ale ten jest świetny. Szkoda, że nie wiele sie przydaje bo moja kruszynka nie chce pic z buteleczki. A szkoda bo tata mógłby pokarmic. W związku z tym mam pytanko czy któraś z mam spotkała się z tym że dziecko nie che pic z butli a smoczka (gryzaka ssie namiętnie:-)). Mała ma czasem kolki i podałabym herbatkę, ale nie ma jak. Pozdrawiam
eddi, u nas bylo tak samo, az kolezanka poradzila mi, bym kupila butelke z identycznym smoczkiem jakki ssie moja coreczka - w moim przypadku NUKA i faktycznie nagle okazalo sie, ze Kianka ssie z butelki bez wiekszych problemow ( troche sie krztusi i leci jej bokiem, ale w koncu dopiero uczy sie jesc z butli ). innych butelek dalej nie toleruje.Witajcie, drogie mamy. Zostałam mamą 21.11.2009. Córcia ma się dobrze, karmie ją piersią. Jako świeżo upieczona mama kupiłam sobie laktator. Zielona w tych sprawach, kupiłam na allegro ręczny laktator Drewexu. Nie mam porównania z innymi ale ten jest świetny. Szkoda, że nie wiele sie przydaje bo moja kruszynka nie chce pic z buteleczki. A szkoda bo tata mógłby pokarmic. W związku z tym mam pytanko czy któraś z mam spotkała się z tym że dziecko nie che pic z butli a smoczka (gryzaka ssie namiętnie:-)). Mała ma czasem kolki i podałabym herbatkę, ale nie ma jak. Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim mamą za dobre rady.Moj brat ma 9 miesiecy, mimo wszelkich prob za chiny ludowe nie wezmie ani butelki, ani kubka do ust. Jest na piersi i tym mlekiem zaspokaja pragnienie - do jedzenia ma obiadki, kaszki, deserki. Pediatra mowila ze w porzadku, skoro je deserki to nie musi pic soczkow. A jak bedzie lato to juz czas najwyzszy na wprowadzenie normalnego kubka, na poczatku ze slomka.
A czemu chcesz ja dopajac herbatka?
OOOOO urodzilysmy w ten sam dzien![]()