D
dziunka24.
Gość
A dlaczego musisz przerzucic sie na mleko mod?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej@
Widzę że nie tylko ja mam problem z nauczeniem mojej pociechy jedzenie czegoś innego niż cycek
A nie mówiąc już o mleko mod:/ nie chce nawet na nie patrzec. A na 99% bede musiała przezucic na sztuczne jedzenie
JAk wy sobie z tym radzicie??
jak z kaszkami, herbatkami??
Moja dziś zjadła troche jabłuszkanawet otwierała buzie
![]()
ja powiem krótko NIE RADZĘ SOBIEHej@
Widzę że nie tylko ja mam problem z nauczeniem mojej pociechy jedzenie czegoś innego niż cycek
A nie mówiąc już o mleko mod:/ nie chce nawet na nie patrzec. A na 99% bede musiała przezucic na sztuczne jedzenie
JAk wy sobie z tym radzicie??
jak z kaszkami, herbatkami??
Moja dziś zjadła troche jabłuszkanawet otwierała buzie
![]()
wykryto u mnie tarczyce nadczynnosc, i powinnam brac proszki przy których najprawdopodobniej nie mozna kamic piersia( 8 czerwca ide do nastepnego lekarza zobaczymy co on powie!
Moja jak widzi smoka od butelki to odrazu krzyczy, hehehe
Naszczescie dzis zjadla troche jabłak
Ale nie chce nic pic, szkoda:/
Hanulka ukochała cycuszka bardzo![]()
już jej podawałam kaszke i nic:/
ale dzis juz drugi raz zjsadła sporo jabłka.
moze bedzie lepie
ale wpogóle nie wiem jak ta diete rozszerzeac... zebym wszystko dobrze zrobila!