reklama

Karmienie piersia...

Pinka znam ten bol;) tez mi leci sporo,zwłaszcza w nocy,a jakich uzywasz wkładek? bo moj M kupił bella bo tylko to było w aptece i takie sobie sa bo maja fakture w kratke i sie brzydko odciska a teraz wziełam rosmanowskie ale jeszcze nie uzyłam.

reklama
Pinka znam ten bol;) tez mi leci sporo,zwłaszcza w nocy,a jakich uzywasz wkładek? bo moj M kupił bella bo tylko to było w aptece i takie sobie sa bo maja fakture w kratke i sie brzydko odciska a teraz wziełam rosmanowskie ale jeszcze nie uzyłam.

ja tez mam te bella,kurde a jak ci wylatuje to tez masz taki przeszywający ból??????????? i wiesz ze własnie wtedy leci..........

Z tej co mocno leci to nie czuje bolu ale ta druga to czasem boli potfornie,w samym srodku jakby ktos ja rozrywał albo wbijał igłe konska;) ale musze powiedziec ze jak tydzien temu mowiłam o tym ginkowi i on mi je wtedy powyciskał to bolało przez dwa dni a od tamtej pory jakos juz przeszło,hmmm

Współczuję Wam tych bóli, jeszcze nie ma dzidziołka, a cyce już Wam dają w kość ech..

Ja przyłączam się do sucharów, którym jeszcze nic nie cieknie :/
Wkładki TT czekają..

Pinka, a mnie nie boli, tylko takie mrowienie czuje w piersiach... Wczoraj to juz w ogole bylo smiesznie, bo mala znow byla (tylko z Tata, bo krowa 'czuje sie uwieziona w domu i wyszla ze znajomymi ;) ) wiec sie naprzytulalam, nabawilam, nawet dawalam mleko...I wszystko bylo ok do momentu gdy zaplakala...

No i dobrze gada :P ja się założę, że kobiety w mojej rodzinie dadzą mi popalić ze swoją "wiedzą" i będzie nie jedz tego, rób to, broń boże nie pij alkoholu! :/

reklama
u mnie tez nic, no ale ja raczej nie zamierzam karmic.
A tym co sie martwia czy beda mialy mleczko- mi w ciazy z Bartkiem nie lecialo kompletnie nic, a po porodzie mleko bylo :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry