sugar_and_spice
matka Króla
Sugar - tak w 10 minutteż byłam w szoku. Ale to godzina karmienia była, pełne cycki itd.
12 minut 110 ml, mój nowy rekord. Artek spał 5 godzin po czym zjadł lewego cycka i poszedl spac, coś trzeba było z prawym zrobic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sugar - tak w 10 minutteż byłam w szoku. Ale to godzina karmienia była, pełne cycki itd.
12 minut 110 ml, mój nowy rekord. Artek spał 5 godzin po czym zjadł lewego cycka i poszedl spac, coś trzeba było z prawym zrobic...
Pozdrawiamy Lenkę! ;-)idziemy równoPozdrawiamy Artiego!
Uff, no to się uspokoiłam, że niektóre z Was też karmią z piersi. Myślałam, że już wszystkie ściągają i zastanawiałam się, po co...
Ja już drugi dzień nic nie sciągam, tylko przystawiam Małą jak czesto się da - rozkręcamy laktację na nowo... Chociaż ponoć powinnam jeszcze po karmieniu dociągać laktatorem resztki. Prawda to?Uff, no to się uspokoiłam, że niektóre z Was też karmią z piersi. Myślałam, że już wszystkie ściągają i zastanawiałam się, po co...