reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersią

Strip-łącżę się z Tobą w "dietowym" bólu:)-mam to samo:(.Może w wolniejszej chwili,na spokojnie coś Ci podeślę na priva z mojego repertuaru?
MAŁA MI ,trzym się i nie martw się,najważniejsze,że jeszcze w ogóle masz mleczko i możesz małego karmić,nawet trochę.
A tak w ogóle,to juz się pogubiłam-kto z nas tu jeszcze jest tylko na swoim mleczku?

Ja jestem wyłącznie na swoim mleczku. MM było 1 raz w życiu, 10ml na próbę, czy Oli "przeżyje" w razie czego.

reklama
Strip-łącżę się z Tobą w "dietowym" bólu:)-mam to samo:(.Może w wolniejszej chwili,na spokojnie coś Ci podeślę na priva z mojego repertuaru?
MAŁA MI ,trzym się i nie martw się,najważniejsze,że jeszcze w ogóle masz mleczko i możesz małego karmić,nawet trochę.
A tak w ogóle,to juz się pogubiłam-kto z nas tu jeszcze jest tylko na swoim mleczku?
My też wyłącznie na cycku- mała jeszcze nie piła MM.

My już od tygodnia karmimy mieszanie. Muszę dokarmiać bo Lena po dwóch cyckach nadal jest głodna a odrzuca już piersi bo widocznie nie leci.

witam dziewczyny...podczytuje was to zawsze i dzieki za cenne wskazowki....
Ja od miesiaca jem wszystko, doslownie wszsytko...na swieta jadlam kapuste grzyby itd.....i powiem szczeze ze nie widze roznicy jak jestem na diecie...:? a jak jest u was?

Ja też nie widzę różnicy. Zjem kapustę - mała płacze po moim mleczku, zjem ryż z piersią kurczaka - mała płacze po moim mleczku. Zje MM = szczęśliwe dziecko.

Mimo wszystko żal mi rezygnowac i przechodzic na jakis preparat (bo nawet nie jest to mleko) dla alergików.Trudno,mogę jesć ryż i chrupki kukurydziane,jesli to by było dobre dla niej.W koncu to nie na całe życie:)-te kilka miesięcy jakos wytrzymam,choć tęskno nieraz za zakazanym owocem.Fajnie maja te z nas,które moga jeść wszystko:).

my tez tylko na cycusiu:)raz byla proba mm ale zakonczona niepowodzeniem wstret do smoczka:(co do diety to moge jesc wszystko tylko pomidorki musze ograniczac:(

reklama
moja olala calkiem moje cycki wiec sama odciagam dwa razy dziennie i pwostaje z tego jedna duza w miare butla na rano na drugi dzien. z cyca za wolno lecialo i byl bunt!!! jak ona wciaga 120-150 w kilka minutek a tu z cycem bedzie pracowac:ppppppp chyba oszalalam mamuska:)

Do góry