Katka
Użyszkodnik ;)
Mi sie juz poziom mleka na tyle uregulowalmze w nocy nie musze zmieniac wkladek,za to w dzien ze 2 - 3 razy moze.Mloda ladnie wszystko spija i poza rozmowami przy cycku,nie mam wiekszych problemow.A jakich uzywacie wkladek,ja przerzucilam sie na Rossmanowskie.
Gufi - moja mloda za nic nie chc wziac butelki do ust,najpierw sie chchra bo ja guma laskocze,ale po chwili ma odruchy wymiotne i sie strasznie zlosci.Czasem w histerie wpada,Tak wiec herbatke z pokrzywy dostaje stzrykawka.
Ja tez pozwalam sobie na coraz wiecej rzeczy do jedzenia.Dzis zjadlam zupke jarzynowa,taka min.z brukselka,kalafiorkiem.Zobaczymy.Ale nadal jem tylko gotowane miesko lub duszone.
Gufi - moja mloda za nic nie chc wziac butelki do ust,najpierw sie chchra bo ja guma laskocze,ale po chwili ma odruchy wymiotne i sie strasznie zlosci.Czasem w histerie wpada,Tak wiec herbatke z pokrzywy dostaje stzrykawka.
Ja tez pozwalam sobie na coraz wiecej rzeczy do jedzenia.Dzis zjadlam zupke jarzynowa,taka min.z brukselka,kalafiorkiem.Zobaczymy.Ale nadal jem tylko gotowane miesko lub duszone.
mam zamiar dac jej na sprobowanie kubek niekapek aventu z miekkim ustnikiem. moze z tym jej pojdzie lepiej ...
;-) ... plasam 

wiec na razie sie nad tym za bardzo nie zastanawiam