Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nie jem kupnych wedlin, bo konserwanty tez jej 'wyszly na twarz'. Surowych warzyw i owocow jeszcze nie sprobowalam (jesli nic nie wyskoczy wprowadze je w przyszlym tyg.). Na razie wszystko gotowane lub pieczone. Pilam herbatke Hipp dla karmiacych, ale na pewien czas musialam odstawic, bo koperek i anyz moga uczulac. Pije wode mineralna i gotowana. Podobno mozna biala i zielona herbate (tak mowila pani w tv
), ale jeszcze nie probowalam. Na szczescie od czasow ciazy smakuje mi czysta gotowana woda tylko lekko poslodzona.
(pomysl naszej pani alergolog- sprawdzam, czy malej nie uczula, przyzwyczajam jej uklad pokarmowy a sobie dostarczam skladniki odzywcze). A na deser mama piecze mi szarlotke (bez jajek), albo ryz z jablkami. Bez cynamonu, ale i tak wcinam, az mi sie uszy trzesa. Tez najbardziej brakuje mi slodyczy. Juz rok nie jadlam tiramisu..
.
moja mala tez czasem ma trudnosci z puszczaniem baczkow, ale nie zauwazylam, zeby bylo to zwiazane z tym, co jem (bylam ze 2 tygodnie na drastycznej diecie jak miala kolki i problemy nie zniknely ani nie byly mniejsze).