Katka
Użyszkodnik ;)
Hania je pierwszy raz zawsze ok 8 rano,i sa dni ze mam kamienie,a sa dnie,ze sa twarde,ale bez przesady.I wtedy gdy sa twardsze,wkladki sa ciezkie.
A czy WY tez tak amcie,ze mleko Wam sika tak jak z takiego jajak na śingus-dyngus.Takie mocne strumienie,po kilka.Mialam tak z Zuzia i mam z Hania.Mloda sie tak wscieka,bo pis nie moze labo matka w kok jej strzela.
A czy WY tez tak amcie,ze mleko Wam sika tak jak z takiego jajak na śingus-dyngus.Takie mocne strumienie,po kilka.Mialam tak z Zuzia i mam z Hania.Mloda sie tak wscieka,bo pis nie moze labo matka w kok jej strzela.
i nie iwem czemu???Wczoraj wieczorem juz nie chciala to przed kapiela jak zwykle dalam jej butle wydoila prawie cala,w nocy tez ssala i od 6 rano nie chce jesc!!!Czy to mozliwe,ze nie mam pokarmu???Zastanawiam sie czy dac jej moze butle bo przeciez nie moze tyle nie jesc,w ogole jest jakas rozdrazniona cholera moze jej zeby ida bo juz nie iwem co mam myslec o tym...:-(Zaczynam sie denerwowac jeszcze nie dzwonilam do lekarza...moze Wy mi cos poradzice:-
moj Olek tez coś ostatnio rozdrażniony przy cycku, sscie i wypluwa, znów łapie i wypluwa i tak co pare sekund brrrr ale chce ssac bo jak mu zabieram to się złości.
,ale wydaje mi sie,ze ja pogonilo po tym bebilonie,ktorym ja dokarmiaam jutro zadzwonie do lekarza bo wydaje mi sie,ze jest w tych kupkach torche sluzu a to chyba nie jest dobry objaw
.