reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmimy...

A zapomnialam dodac ze Kaya ma ciemiaczko 3x4 :sorry2:
A juz myslalam ze mnie zwyzywacie jak ostatnio moja jedna zanjoma i jej siostra:no::no::no:Za wzór do nasladowania i szczególnie madre osoby ich nie uwazam ale jak juz kiedys pisalam zle znosze slowa krytyki sugerujace mi ze jestem zla matka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzieki za odp. dziewczyny

reklama
Befatka ale w mleku modifikowanym moze jest wiecej wit D3 niz w naszym i stad nie zalecaja, a przedawkowanie tez jest groźne wiec ja bym na swoja ręke nic nie robiła W końcu oni sa lekarzami i wiedza co robia ;-) Dzieci angielskie nie maja krzywicy ;-) wiec głowa do góry i olej takie komentarze ze jestes zła matka;-)
jestes najwspanialsza mama dla Kayi :happy2:

Ja nie podaje i nie mam zamiaru podawac
jesli masz zamiar podawac to wiedz ze w danonkach jest juz wit D3
nawet ostatnio gdzies pisałysmy o danonkach;-):tak:
ja dawałam Melci serek bieluch bakus ,wiejski, homo
i mysle ze teraz te tak bedzie:tak:

Befatka tak to jest, ze jak pisza dziewczyny, w roznych krajach sa rozne zalecenia. Julek urodzil sie w Stanach i wogole nie dostawal wit. D - slonce wystarczalo a Zosce w Szwajcarii przypisano do roku po 1 kropli. No i musze przyznac, ze ze mnie straszna rozdziawa i nie mam wyrobionego nawyku podawania wiec czesto zapominam. W sumie to cale lato nie podawalam a teraz probuje sie pilnowac bo slonca mniej - ale i tak marnie mi to wychodzi. Musze sobie grafik w lazience powiesis chyba:-) (Bo my ciagle na piersi i modyfikowanego prawie wcale Zoska nie dostaje).

Darinia ja Danonkow nie dawalam i nie zamierzam dawac (jakos nie jestem do nich przekonana). Julek przezyl i nadal zyje tak jak Melcia mrowy na zwyklyh bialych serkach i to samo pewnie bedzie z Zoska:-)

Ja dawałam Aluni najczęściej Bakusie, teraz też najbardziej je lubi albo ewentualnie je też Danio. Niestety nie lubi żadnych serków ani jogurtów z kawałkami owoców.
Basi ostatnio dałam trochę twarożku ale to dosłownie pół łyżeczki.

AsiaM moja Zuza też bardzo lubi Danio i Bakusie. Uwielbia też Fantazję i zwykły Serek Wiejski!;-):tak: W ogóle to ostatnio stwierdziliśmy z Mężem, że mało jest rzeczy, których ona nie lubi, hehe A żeby było śmiesznie to jedzenie zaczynaliśmy od słoiczków i dość długo na nich była, a teraz z niczym nie ma problemu!:rofl2:

Befatka ja też uważam, że nie powinnaś się przejmować tym co my piszemy, bo w każdym kraju się inne zalecenia co do wit. D3. Tak samo jest np. ze szczepionkami - za granicą te które są obowiązkowe, my cały czas musimy podawać prywatnie.
No i widzę, że Kayusia też ma dość duże ciemiączko, tak jak moja Martynka.:tak:;-)

reklama
Niekat ja wprowadzałam Zuzi tak około roczku, więc jeszcze bym poczekała, tym bardziej, że Marcelek ma problemy skórne...