reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

facetom drukowanymi trzeba przekazywać, a rozkazy z 5 razy przypominać
coś o tym wiem :0)
niezłe teksty z żoną i bananem-uśmiałam się

trzymam kciuki za usg - ja jeszcze nigdy nie miałam ;)

reklama
annaoj na groupon-ie kupilam pakiet fryzjerski za 66 zl.- mycie, strzyzenie, farbowanie, modelowanie i porada stylisty :rofl2:wiec nie wiem szczerze co mnie czeka,wlosy zapuszczam odkad pamietam, co prawda raz na czas cielam, w tej chwili mam mniej wiecej do polowy plecow, ale szczerze przez prace, dziecko i obowiazki, kompletnie brak mi czasu na zajmowanie sie Nimi, czesanie to u mnie albo kucyk, warkocz albo kok, na nic wiecej nie mam niestety czasu, ku rozpaczy Ł. bo on tak lubil kiedy nosilam rozpuszczone :eek:Ale na pewno ich nie obetne za bardzo, co to to nie, troszke mysle ciachnac, jakos ladnie wycieniowac,zobacze co mi powie ten stylista jeszcze.

Jak wyszlo usg ? mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.
do_ti a na co uczulenie ? :crazy:niedobrze,ale moze to byc ze tak sie wyraze blache uczulenie, pamietam jak Olka cala wysypana chodzila,ja przerazona, a okazalo sie, ze to przez oliwke znanej zreszta marki :/ J&J...

Nuska była położna i stwierdziła że to jednak trądzik
ale trzeba iść z Zuzką do gastrologa bo możliwe że nie toleruje mleka krowiego w mm

fajny pakiet z groupona
daj znać potem czy jesteś zadowolona
ja z grouponu fundnę sobie pakiet masaży kręgosłupa z zabiegiem jakimś tam :)

Annaoj ręce mi drętwieją o trzymania kciuków :-D
jak badania?

hejka
jak to dobrze, że piątek dzisiaj. Wczorajsze usg dobre, na szczęście. Dziękuję za trzymanie kciuków.
Jutro Igor jedzie na inauguracje uniwerystetu dziecięcego, zobaczymy czy mu się spodoba.
Nuuśka ja jestem niezadowolona z grouponna. Dwa razy korzystałam i się wypisałam. Pierwszy raz tak sobie, ale drugi raz porażka. Kupiłam sobie masaże falami radiowymi, efekt zerowy, ale w sumie nie ma się co dziwić skoro mój masaż trwał jakiś kwadrans, a normalnie ma być 45 minut, jak się później dowiedziałam. Zła byłam, bo ponad 300 wywaliłam, a raczej B, bo mi na prezent urodzinowy kupił, bo chciałam. mam nadzieje, że ty będziesz miała lepsze doświadczenia.
Doti mam nadzieje, że Zuzi szybko przejdzie tradzik. Masz jakieś kłopoty z kręgosłupem czy to tak hedonistycznie mają być te masaże;-)?
uciekam, miłego weekendu, gdyby mie się już zajrzeć nie udało.

zobaczymy co to z tego wyjdzie, z zalozenia wychodze, ze gorzej juz byc nie moze takze Boze uchowaj moze bedzie ladnie :happy2:polecam portal Zakupy grupowe KupBon z Niego tez czasem korzystam i powiem Wam, nie zawiodlam sie ani razu.
A ja mam problem z Olka eh...w zeszlym roku w szkole na wf-ie przewrocila sie, i ze tak powiem dosadnie kolezanka podeptala ja po glowie. Wpadla na Nia, ale niechcacy.Od tego czasu Ole raz na czas bolala glowa. Wszyscy mowili mi, ze to na pewno nie od tego, ze jej to przejdzie zwlaszcza, ze w tamtym czasie zostala u Niej wykryta wada oczek i zaczela nosic okulary. No i bol wtedy rzeczywiscie ustapil...a moze byl mniejszy i nic po prostu nie mowila :unsure:Od jakiegos tygodnia znowu jednak bole glowy wrocily, wczoraj nie umiala zasnac, plakala, ze pod rana bolala ja glowka, a wczoraj wieczorem samo czolo. Podowiadywalam sie dzis caly dzien co i jak, w przyszlym tygodniu najpierw idziemy na badanie krwi, moczu i kalu, zeby wykluczyc pasozyty przede wszystkim, jesli to bedzie w porzadku pedem do neurologa, bo boje sie czy cos jej sie nie zrobilo w tej glowce:no: a gdybym wtedy nie posluchala niektorych osob, juz dawno byloby po tym, ale ciagle slyszalam, ze to przejdzie...szlak by to trafil.

Nuśka współczuję problemu z Olką, bóle głowy są okropne. A je miewam niestety.
Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i będzie ok

Annaoj hedonistyczno-zdrowotnie :-D mam zwyrodnienienie kręgosłupa, a po porodzie napiernicza mnie jak dziki osioł :cool: i zakupuję to Zdrowie: Terapia Kręgosłupa
ja kilka razy korzystałam z grouponu i citeam i raz się naciełam, a byliśmy i w grocie solnej i w hotelu ***** :)

hejka witam się z domu
Igor się pochorował, od piątku kaszle i wieczorami gorączkuje, a dzisiaj w nocy miał koszmarny kaszel. Ja też jestem z mega chrypą, a że moja mama jeszcze nie do końca zdrowa to zdecydowałam się w domu zostać.
Oczywiście rano przez godzinę dzwoniłam zarejestrować nas do lekarza. Jak już się dodzwoniłam okazało się, że nasza lekarka na urlopie, a oni już miejsc nie mają i mam przyjść na dyżur po 18. Mówię babce, że z tego co wiem to lekarz na dyżurze nie wystawi mi L4, przyznała mi rację, ale nie potrafiła mi powiedzieć co mam zrobić. W końcu stwierdziła, że mam przed 15 zadzwonić, że może mnie lekarka przyjmie. Paranoja:wściekła/y::wściekła/y:
Nuśka mam nadzieje, że to nic poważnego. Jak czułko to może zatoki. U nas generalnie lekarze trochę bagatelizują.
uciekam

W czwartek jestem umowiona na telefon z podobno dobra neurolog dziecieca z TOMMED-u na Fredry. Porozmawiam, powiem jak wyglada sytuacja, zobacze co ona powie, i wtedy zadecydujemy co dalej.
Tez zastanawiam sie czy to nie zatoki przypadkiem, w przyszly poniedzialek jedziemy do Chorzowa do Naszej laryngolog, zasugeruje jej przeswietlenie zatok na poczatek.Do tego badanie krwi, moczu + kał na obecnosc pasozytow. Choc powiem Wam, ze nie mam sie czego uczepic, ale wierze ze wszystko sie jakos wyjasni i bedzie dobrze:frown:

reklama
Ja tylko na chwilkę, bo muszę wracać do mojej bandy. Domagają się uwagi mamusi, łącznie z psem:baffled: Obiad na szczęście mam już w połowie gotowy. I jeszcze tylko na jutro coś wymyślę, po głowie chodzą mi placki ziemniaczane, i z głowy, bo w czwartek do teściowej, a w piątek do mojej mamy.
Nuuśka a może Ola się czymś stresuje w szkole, bo z tego co piszesz bóle głowy wróciły teraz, jak do szkoły wróciła. Tak mnie teraz natchnęło;-)
Doti jak tam spanie Zuzi?
do później

Do góry