reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ja, jak pisałam na wczesniejszej stronce juz wiem, że nie, czekam na @ choć spadek dużo za wcześnie :(
Ale powiem wam, że mam super końcówkę tego cyklu.. cos tam tylko czasem zakuję, większych @ bóli nie mam ani krzyżowych, czuję się na prawdę dobrze. Ciekawe czy to sprawka antybiotyku który zażywałam czy własnie psychiki, bo nastawiałam się na nieudany cykl z powodu infekcji.
Chciałabym by i takie były pozostałe, z których nic nie wyjdze, bo psychicznie czuję się idealnie :)

Czesc dziewczynki :0

No widze poziomki, ze od Ciebie zaczyna sie testowanie :) trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& zeby byly II krechy albo betka odpowiednia :D
Ja zlapalam chyba jakiegos wirusa.... wczoraj bolalo mnie juz doslownie wszystko i sie ruszac nie moglam, a za kazdym razem jak sie zginalam to mi tresc zoladkowa podchodzila do gardla... zreszta cokolwiek bym nie zjadla to tak sie dzieje... nie jakos mocno, ale to ciagle wybijanie mnie denerwuje.
Nie mowcie mi ze to fasolka bo moja mama wlasnie ma teraz to samo,.... wstretny wirus a ja od srody do szkoly musze wrocic.... masakra... a pogoda mnie dobija....im bardziej wieje i pada to gorzej sie czuje. Mialam nadzieje ze @ przyjdzie wczesniej i wtedy poszlabym sobie wczesniej do ginka ale ona sie glupia uparl i dalej jej nie ma... coz, termin mam na niedziele wiec w sumie ma jeszcze troche czasu.... ale jak raz chce zeby przyszla to jej nie ma wczesniej, a jak jej nie chce to przychodzi.... pffffff......

dziewczyny, ktora z was testuje po poziomce?:>

HOPE zadzwonie do mojego gina i sie zapytam czy robi takie badania bo chodze prywatnie..
LILITH przynajmniej Ty sie dobrze czujesz;-)
MONONOKE chyba Ty jestes kolejna do testowania;-)
Ja mam niby termin @ za ponad tydzien ale sie tez nie nastawiam bo cos by chyba ginus wczoraj mogl zaczac podejrzewac ze tam sie cos dzieje? albo i za wczesniej no ale sam stwierdzil ze teraz to ciezko zaciazyc wiec na luzie..

karolciak.... ja juz pisalam wczesniej ze w tym miesiacu nie testuje... jakos tak wyszlo, ze nic w tym miesiacu nie bedzie na pewno. Ale w nastepnym zabierzemy sie do pracy - juz mam wiesiolka :D No i ciekawa jestem co ginek powie :D

Karolciak gin teraz nic by nie wymacał;)))
Miałam iść dzisiaj na usg ale mi się nie chciało pójdę po @ żeby sprawdzić czy endo się dobrze złuszczyło

reklama
Do góry