reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
U mnie objawem implantacji były 3 dniowe mdłości i zawroty głowy takie że leżałam w łózku i od tamtej pory mam lekkie zawroty i mdłości popołudniu;))
Więc wszystko możliwe

Zaczynam sie bac, nienajlepiej sie czuje przez tro przeziebienie, jakas flegma sie robi
lecze sie rutinoscorbinem, wapnem i jakims homeopatycznym na gardlo, a na noc moj smaruje mi plecy i klatke piersiowa amolem zebym sie wygrzewala. W srodku dnia jest przewaznie ok, ale rano boli gardlo i najwiecej flegmy idzie :(

No tak, Poziomki zapytała wszystkie jak się czują a mnie szczuła ciastem... Zapamiętam :p

A ja nigdy w życiu nie miałam zgagi :p A mdłości też nie mam, w poprzedniej ciąży dopiero od 8 miesiąca i tylko przez miesiąc :p
Mononoke bidulo, do łóżka, wygrzej się, na noc mleko z czosnkiem, miodem i masełkiem gorące i mam nadzieję, za kilka dni będziesz jak nowa :-)

No to jak z tym testowaniem dzisiejszym, czekać, nie czekać?? Karolciak...

A ja w dniu implantacji byłam nieprzytomna (dokładnie 14 do terminu @). Bardzo bolało mnie podbrzusze i krzyż, zasypiałam na stojąco, jak wróciłam do domu z pracy to urwał mi się na łóżku film na całe popołudnie. Na drugi dzień czułam się jak przy grypie albo innym stanie zapalnym. A potem nagle przeszło. Od tego dnia czasem ćmi w podbrzuszu i krzyż czuje. Dość cyklicznie.

Ja miałam w 18dc dziwny ból w podbrzuszu - ostre kłucie przez pół dnia (akurat byłam na urlopie, więc dobrze pamiętam) - myślicie że to mógł być objaw implantacji?

ehehe a dziękuję, dobrze :p a ty Poziomki jak samopoczucie?

Blondplatyna ja 18 dc miałam dopiero owulację...

Nie wiem właśnie jak z Karolciak, czekam aż się odezwie :-)

Jestem :D
Też czekam na wynik testowania.

Poziomki, jakoś leci.. staram sie zebrać w kupę ;p Wczoraj strasznie mnie nery chyba od diety bolały, zresztą nawet nie wiem czy to one :D ale ból strasznie nieprzyjemny ;/ więc pozapijałam się jak mogłam i dziś dużo lepiej :)

Mononokę, Ty uważaj na siebie.. napij się herbaty z cytrynką. Poleż może w wyrku, nie łaź nigdzie niepotrzebnie :)

reklama
Do góry