reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc dziewczyny jakos ochoty nie mam ostatnio na pisanie co nie zmienia faktu ze caly czas was podczytuje...
Kamia ja za to sie juz dowiaduje ktora znajoma orodzila i ile wazy i zdjecia ogladam wyc sie chce.....a rodza jedna za druga;-(
Ktoras ze staraczek pytala o nadzerke no to ja ja lecze bo moj gin powiedzial ze przez nia sa stany zapalne i plemniczki sie nie przedostana wiec trzeba wyleczyc...
Nie chce mi sie nic
Mononoke gdzie Ty ucieklas? mam nadzieje ze nie zagladasz tylko dlatego ze po pracy zmeczona a nie zlapals jakiegoś dołkaczy cos;-( Daj znac czy bylas u gina i jak tam sie czujesz;-(

reklama
Hej , Dziewczynki
Ja odkładam staranka na jakies 3-4 miesiące:zawstydzona/y: Byłam własnie u ortopedy, mam spore problemy z kolanem, prawdopodobnie czeka mnie operacja, więc nie wskazane jest żebym teraz zaciążyła. Musze się wykurowac i dopiero wtedy będę mogła się starać o maleństwo. I tak mi smutno jakoś...
Kamia, czasem dopadają nas takie czarne myśli. Nie możesz się podłamywać, musisz wierzyć że pojawi się dzieciątko wtedy kiedy przyjdzie na to czas. Nie wiem dlaczego tak jest, że wtedy kiedy człowiek stara się bezskutecznie o dziecko, to wokól nagle pojawia się tyle ciążarnych koleżanek, znajomych, sąsiadek itd. Złośliwość losu pewnie jakaś...
Także ja narazie się wyłączam (musze poszukać jakiegoś forum ortopedycznego:nerd:), ale napewno będę Was obserwować z ciekawością. Także Kamia, blonplatyna, karolciak i inne staraczki czekam na zdjęcia waszych II kreseczek, a zafasolkowane mamy - niech opowiadają nam o swoich objawach ciążowych i pieknie rozwijających sie maluszkach.
Monononke - też daj znac co u Ciebie.
Buźka i miłego dnia :-)

Witam się i ja!

Dalej bez okresu i z pobolewaniem brzucha. Tylko, że ja nawet nie wiem ile potrwa jeszcze czekanie na @. I w takich chwilach mówię sobie, że już nigdy tabletek nie wezmę. Z gumkami jest o wiele prościej:-D
A czy któraś z Was też brała tabletki? Jak długo 'dochodziłyście' do w miarę regularnych cykli?

kahaka
szczęściarami są te którym II wyskakują już w dniu spodziewanej @, ale póki nie ma @ jest nadzieja. Ja w pierwszej ciąży II zobaczyłam dopiero po 1,5 tygodnia. Także &&&&&&

dziewczyny ale się narobiło:O

Karolciak mam nadzieje że szybko i owocnie wrócisz do staranek;))
Wyleczenie nadrzerki na pewno dużo pomoże. Starożytne kobiety specjalnie wywoływały stan zapalny żeby nie zajść w ciążę.

Kamia kochana wiem że łatwo mi mówić ale nie ma co się załamywać bo to w życiu nie pomaga. Jak byłam w ciąży z Gosią do momentu aż się urodziła nie wiedziałam czy będzie żyć, to dziwne ale właśnie wtedy byłam jak w jakimś
obłędzie i nic nie było mnie w stanie odwieść od zdeterminowanego działania i przetrwania miliarda badań i leczenia.
Ty też musisz być twarda dla swojego malucha który czeka żeby do Ciebie zawitać;))

Karola ja brałam prochy i nigdy nie miałam problemu z cyklami a wręcz przeciwnie

Mononoke wiem że nie masz na razie ochoty nic pisać ale może przynajmniej napisz jedną literkę że gdzieś tam jesteś.

Lilith to fakt że bez przytulanek nie da się długo wytrzymać;)))
Nie masz znowu jakiegoś stanu zapalnego??

Nikita zdrowa mama to podstawa&&&&&&&&&&&&&&

Blondi jak samopoczucie??

Poziomki, pojęcia nie mam.. nie mam bóli jak wtedy przy tym stanie zapalnym, ani dziwnych upławów..
tak więc nie mam pojęcia.. a miałam się nie zabierać za badanie szyjki.. gdybym nie sprawdzała, to nawet bym nie wiedziała, że coś tam pomarańczowego jest ;(

Martusia, ja się na becie nie znam.. może wybierz się do lekarza??

Szkoda, że Mononoke nic nie pisze, ale może potrzeba jej czasu?? na pewno do nas zajrzy niedługo :)

Martusia szkoda:(((( jeżeli w najbliższym czasie nie pojawi się @ to biegiem do lekarza

Blondi damy rade;))

Lilith naprawde nie wiesz gdzie ręce pchać!!!;))) Miałaś być grzeczna!! Czasami drobne stany zapalne są właściwie bezobjawowe ja nie raz zdziwiłam się jak mi gin powiedział że mam. Takim gmeraniem niepotrzebnie sobie tam bakterie zapodajesz a szczególnie jeżeli masz skłonności powinnaś sobie odpuścić badanie szyjki

reklama
Wiesz, to bylo pierwszy raz w tym cyklu.. ostatnio wam pisałam, że mam taki ładny "chyba" śluz, ale wczoraj już bylo go znacznie mniej, olałam, no ale dziś musiałam sprawdzić jaki jest w środku i patrzę a tu taka niespodzianka i na opuszku jakieś pomarańcze :D
Wiesz, masz 100% rację, już więcej nie będę sprawdzać, tym bardziej, że skoro coś takiego zaobserwowałam to znaczy, że i ten cykl jest do niczego..
Nie kupiłam przez mojego tego żelu.. chwile temu się jeszcze cieszyłam, teraz żaluję, przynajmniej tym bym się pocieszyła :D

Do góry