reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki, meldować tu się, no!!! :tak:
LILITH termometr mam dobry-też miałam pomysł, że może bateria padła, więc sprawdziłam rtęciowym i to samo...dziś 36,15, 41 dc :angry: gina mam dopiero na 5 października! I nie da rady wcześniej :no:
maryla, testuj, testuj :tak:
Kamia, ale z Ciebie niedowiarek :no: betka piękna, to i dzidzia jest :-D a to czy gin coś zauważy na usg to już zależy od tego, kiedy miałaś owu, bo jeśli późno, to może nie widzieć, tylko wtedy absolutnie się nie stresuj!!!
Mononoke, wiem, wszyscy mi mówią, żeby do tego egzaminu podejść na luzie, ale ja i tak ciągle o tym myślę i panikuję :-( a teraz nie ma na egz tylko 25 min jazdy, przynajmniej u nas
- średnio 45 minut jeżdżą...
mama05, to super, ale na pewno Cię podbudowała ta wizyta!!! Oby to był bobas!!!

Dziewczyny, tak dużo piszecie, że nie nadążam odpisywać :O

Ostatnia edycja:
reklama
Cze laski:))
USG nie dużo wniosło bo widać piękny dorodny pęcherzyk 1,6mm i jasną plamkę w środku.
Gin powiedział że jeszcze może być nie widać zarodka i jest to całkowicie normalne,powiedział też że wszystko wygląda bardzo dobrze i spodziewa się zdrowej ciąży.

Dięki dziewczyny za kciuki:)))

Mononoke co tam u Ciebie????????????????

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na majówkach!!

Kamia wizyte u tego gina traktuj rozrywkowo i umów się na wizyte do jakiegoś innego. W ciąży jesteś na pewno i sądząc po becie wszystko jest ok. Jeżeli chcesz to dla pewności możesz powtórzyć badanie. Będzie dobrze:))))

Karolciak bez nadżerki staranka będą na pewno bardziej owocne

poziomka trzymam kciukasy za zdrową ciąże i gratulacje :)

dziewczyny ja zatestuje chyba w sobote dopiero :) ale boje sie jak cholerka :)

LILITH- dzieki za &&& mam nadzieje,ze jutro test wyjdzie pozytywny...;-)
KAHAKA- masakra z tym terminem u ginek:crazy: mam nadzieje,ze @ wkoncu zawita i pozwoli dalej sie starac...dzieki za &&&&.

MARYLKA- nie panikujemy:)))prosze testowac w piatek-ja tu zaciskam &&&&&&&&&&&& jak nie wiem co:)))

POZIOMKI- dziekuje!!!!!!!!!!mam nadzieje,ze pokaze sie na majówkach juz jutro:))
super,ze u Ciebie wszystko si:)))))

mamcia mówisz że już w piątek moge ?? ja myślałam zeby dla bezpieczeństwa poczekać jeszcze , no zobacze może faktycznie w piątek :)

Ale się rozpisałyście a tylko chwilkę mnie nie było :) Lapt mi nawala :D

Poziomki, a tak swoją drogą jak się czujesz? Zapewne zadowolona, z wizyty, same dobre wieści :) Oby teraz tak reszta dziewczyn miała :)

A ja, ofiara, dopiero dziś sobie przypomniałam, że mieli się kontaktować z tym wapniem i prolaktyną.. no i cisza.. więc powoli zaczynam się łudzić, że wszystkow normie.. szkoda tylko, że dla nich normy to coś zupełnie innego niż normy u nas ;/

Lecę zaraz do córy się Hamą zabawiać, bo mi chyba spokoju nie da :)

reklama
Do góry