reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Eee nie, bo na co tak nagle. Ważne teraz aby przeszło :D
no pytam bo moje kumpela tak dostała alergi na nowy proszek do prania. poszła spać a rano buzia cała opuchnięta bo pościel był w nim wyprana.
martusia85 no to fajnie bo dobry gin to podstawa:-) aaaa i masz superas filmiki ze ślubu:-) śliczna sukienka:-)

Zeszło !!

Mam prośbę..

Napisać mi tu zafasolkowane dziewczyny o ich objawach :D
Wiem, że każdy ma inaczej etc ale mimo to napiszcie :)

Się witam :-)

Lilith już mówię. Licząc od tyłu, 14 dni przed terminem @ pojawiły się bóle podprzusza, osłabienie, senność, bóle krzyża, dwa dni uczucie stanu zapalnego jak przed grypą. Do tego bardzo duża wrażliwość na dotyk (sutki). Przez całe 2 tygodnie do terminu @ pobolewanie podbrzusza i krzyża, w międzyczasie wrażliwość na smaki (paluszki okazały się tak słone, że nie mogłam ich jeść, piwo po dwóch łykach spowodowało mdłości), wrażliwość na zapachy (nagle niektóre rzeczy uderzały zapachem z podwójną siłą). Plus duża nerwowość.

no to teraz ja:-)
przed @:brak;-)
2,3 po terminie @brak @, bóle podbrzusza, powiększenie się piersi i pojawienie się niebieskich żyłek, mnóstwo białego śluzu, ból piersi, smak na określone rzeczy np śledzie wcześniej w ogóle nie jadane
po becie i teście jeszcze więcej śluzu, pełniejsze piersi i bardzo wrażliwe sutki, temp.na dole 37,4, siusianie co 15 min, ciągnięcie i lekkie zaokrąglenie dołu brzucha, masakryczna ospałość i zasypianie na siedząco,większy apetyt,wysyp pryszczy takich jak przed@ na plecach i twarzy, ból w dole pleców i od jakiś dwóch dni delikatne mdłości a najfajniejszy objaw to OGGGGGGGGGROMNE zadowolenie:-)

reklama
Do góry