reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietko w jednoosobowej przytulniej  ;)  8)

Dziewczyny kurcze zaraz moj maz bedzie na mnie krzyczal jak go powysylam do sklepow po kolejne lody , truskawki, czeresnie itd  ;D ;D a co mi tam niech biega :D

no ale tu dzis popisalyscie!!tyle do nadrobienia!!Ja dzis spalam do 17 i zas jestem padnieta...niewiem czemu bo na fasolinke nie licze...
Aleali tak mi przykro...odrazu przypomniala mi sie moja sytuacja...:(
no igratuluje zafasolkowanej mamusi!!!Martusi chyba...przepraszam bardzo jaks ie pomylilam ale to dlatego ze jestem dzis nieprzytomna (jak od kilku dni zreszta)
to caluje was wszystki i mykam do lozeczka!!!!

Elżbietko bardzo nie bardzo, to sie chociaz zmoczcie i do wyrka mykajcie ;)

LILITH myszko a moze cie jakies chorobsko wstretne chwyta :( .. uwazaj na siebie  :-*

niom a ja mykam do lozia ...dobranoc, kosmatych snow dziewczeta .. i do jutra :) buziaki  :-*

LILITH moze to naprawde jakies chorobsko??

MONIQA slodnich snow

my dzisaj po ogladalsimy tv byliismy na kortkim spacerku :) no i na chwile ja i malenstwo odwiedzilismy meza w pracy :) teraz on sie kompi i zaraz myka spac bo rano do prACKI :)

reklama
a zapomniałam jeszcze Elżbietko z tymi @ to mamy bardzo podobnie ,bo moje nie dość ,że trwają bardzo krutko to na dodatek tak jak u Ciebie więcej przypominają plamienia a nie @-i to ta ostatnia to już wogóle pobiła rekord dwa dni kilka kropelek dwa dni przerwy jeden dzień poleciało tak sobie i następne trzy dni kilka plamek czort wie co to się porobiło z tymi moimi zawsze regularnymi @ a na dodatek zawsze twał cykl 28-29 dni a teraz 30-34 :mad: :mad: :mad:

Do góry