reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witajcie ją już po zajęciach Narazie mnie brzuch nie boli Wale pod prysznic i lecę Gwalcić męża ale ostatnio zaczynał mnie boleć tak po 22 już Se dałam spokoj i luz będzie co ma być . Testu nie Kupilam bo już koło klubu była apteka zamknięta więc na luz i już. Poczekam do @ i już mam nadzieję że zaskocze, do Owu już mało wg Suwaczka . . . :-) a wy wszystkie pewnie oglądacie m jak . . .

reklama
No dziewuszki u mnie słonce na froncie. Wyszedł mi test owu, w koncu cos. Może to samopoczucie takie złe dlatego. Jajnik mnie naparza az miło. I tylko sie zastanawiam kiedy teraz bobosexy bo wczoraj były ale kreska była bladziocha. A skoro po teście owu od 24 do 36 godzin to moze wystarczy jutro. A znowu zastanawiałyśmy się z mama czy ten żel u gina od usg nie zabija armii.
Śluz tez jakby bardziej ciągnący ale jeszcze nie przeźroczysty.

ale sie rozpisalyscie ;-)

Blondplatyna ja tez poprosze troche wirusikow, w niedziele testuje...
dopiero dzisiaj zaczelam o tym myslec i masakra, caly miesiac jakos sie tzrymala, a dzis sie rozkleilam...

reklama
Do góry