witajcie ją już po zajęciach Narazie mnie brzuch nie boli Wale pod prysznic i lecę Gwalcić męża ale ostatnio zaczynał mnie boleć tak po 22 już Se dałam spokoj i luz będzie co ma być . Testu nie Kupilam bo już koło klubu była apteka zamknięta więc na luz i już. Poczekam do @ i już mam nadzieję że zaskocze, do Owu już mało wg Suwaczka . . . :-) a wy wszystkie pewnie oglądacie m jak . . .
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
No dziewuszki u mnie słonce na froncie. Wyszedł mi test owu, w koncu cos. Może to samopoczucie takie złe dlatego. Jajnik mnie naparza az miło. I tylko sie zastanawiam kiedy teraz bobosexy bo wczoraj były ale kreska była bladziocha. A skoro po teście owu od 24 do 36 godzin to moze wystarczy jutro. A znowu zastanawiałyśmy się z mama czy ten żel u gina od usg nie zabija armii.
Śluz tez jakby bardziej ciągnący ale jeszcze nie przeźroczysty.
Śluz tez jakby bardziej ciągnący ale jeszcze nie przeźroczysty.
Wisieńka
katty dobry wieczór. Wierzę Ci, ze nerwy są. Ja zawsze boje sie testowania. A teraz to zaczynam je odwlekac żeby zyc nadzieją. Zaciskam kciuki. Niech Ci sie uda.
Wisieńka
katty i niech Twoje będzie na wierzchu. 550
masakra. Ciesze się więc ta swoja 100:-)Ale punktów masz mało. Ja w sumie tylko 5 ale w tej mojej pracy to mozna w tydzie nałapać oczko

Martusia85
katty, to my we trzy w jednym czasie testujemy 
reklama