reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Dziewczynki u dentysty będzie dobrze
Lilith jesteś dzielna i dasz radę trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Wisienka Twój syn też da rade i również trzymam &&&&&&&&&&&&&
Kahaka co ja mogę Ci poradzić moja świnka ma 3 latka i od małego jest przyzwyczajona do różnych dziwnych rzeczy z czasem i twoja się nauczy i przyzwyczai a dla ciekawostki powiem że jak mamy przytulanki to ona albo się patrzy albo tak rozrabia że musimy przerwać zająć się nią i dopiero możemy dokończyć;-)
Lilith jesteś dzielna i dasz radę trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Wisienka Twój syn też da rade i również trzymam &&&&&&&&&&&&&
Kahaka co ja mogę Ci poradzić moja świnka ma 3 latka i od małego jest przyzwyczajona do różnych dziwnych rzeczy z czasem i twoja się nauczy i przyzwyczai a dla ciekawostki powiem że jak mamy przytulanki to ona albo się patrzy albo tak rozrabia że musimy przerwać zająć się nią i dopiero możemy dokończyć;-)
Wisieńka
Zniknełam ... a teraz leże z nogami do góry. Zmolestowalam Pola pzed treningiem.
O, mój już wraca to zabieram mała i idziemy z obiadem robić 
Co do zwierzaków, to mój królik ma od czasu jak wam pisałam [ co tak latała za mną ] dalej manie podgryzania mnie po nogach.. co gorsza ona jest na wolności od rana do nocy..
Co do zwierzaków, to mój królik ma od czasu jak wam pisałam [ co tak latała za mną ] dalej manie podgryzania mnie po nogach.. co gorsza ona jest na wolności od rana do nocy..
Agusia8426
Moja Prosiaczka biega całe 3 latka 24h na wolności :-) je w kuchni a załatwia się po naszym łóżkiem w sypialni
anuszka
stara-czka
Wisieńka
anuszka no przyznam się,że dzisiaj tak...ale zwykle to potem trochę leżę
Agusia8426
Nogi jak nogi ale tyłeczek to raczej wyżej :-)
reklama
Agusia8426
zuzu2 Ty robisz porządki a mój wziął się za przemeblowanie chyba zaraz zwariuje