hahaha no tak z tym suwaczkiem... ;-) hehe niom mam nadzieje ze zleci...... oby do grudnia bo wtedy bede chciaa powiedzieć mojej dyrce....a strasznie sie boję......... mam nadzieje ze ok i chce jak bedzie wszytsko ok pracować do końca roku szkolnego i po macierzyńskim wrócic od razu..... bo ja tez bez tej mojej pracy nie dam rady...... zanudzę się .........
a babka w labor.... wiesz.... no.....
no czekamy do 16 i pisz koniecznie ja bede myślami z toba zobaczysz bete wyższa,,, musi tak być... wierzę w to..... aaa i co do mojej owu to ja mialam cykle pier 42 pzoniej 36 wiec nie wiem czy jeszcze by nie by krótszy.... bo ja z męzusiem nie leniuchowalismy sex byl codziennie lub czasami co 2gi dzień.... wiec sie okaze po badaniu kiedy to mogloo być....
a babka w labor.... wiesz.... no.....
no czekamy do 16 i pisz koniecznie ja bede myślami z toba zobaczysz bete wyższa,,, musi tak być... wierzę w to..... aaa i co do mojej owu to ja mialam cykle pier 42 pzoniej 36 wiec nie wiem czy jeszcze by nie by krótszy.... bo ja z męzusiem nie leniuchowalismy sex byl codziennie lub czasami co 2gi dzień.... wiec sie okaze po badaniu kiedy to mogloo być....