reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Oj dziewczynki pieknie sie rozpisalyscie....
NIe nadrobie tyle, wybaczcie mam dzisiaj zabiegany dzien :/

A i informacja dnia: przyszla @ :D 6 dni wczesniej niz powinna byc... no 27dniowych cykli to dawno nie mialam.... z 30 dni raczej nie schodzilam... masakra... ale, im szybciej przyszla tym lepiej, kolejnego miesiaca nie odpuszcze chocby nie wiem co :)

Milego dnia kochane, odezwe sie wieczorkiem

Anulka wyczytalam gdzies ze idziesz na bete : powodzenia! :p trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

Kwiatuszqu, dokładnie jak Mononoke piszę, tempka może spaść w dzień @ lub nawet dzień po @, to sprawa indywidualna i skoro wcześniej mówiłaś, że u Ciebie spada w dniu @ to tak własnie może być ..
Ale nie poddawaj się, jak to @, w końcu się doczekasz :)

Mononoke, a może teraz po tym wszystkim organizm wraca do normy i trochę się poprzestawia, skrócą się cykle etc?? kto wie :) Następny cykl musi być udany :)

reklama
kwiatuszqu, ja tez sie w nia wkrecilam ;-) nijprostrze gry sa czesto najlepsze, dobrze, ze przyszla, to wczesniej znowu zaczniesz staranka

lilith, znalazlas moze juz jakies inne mieszkanko, jak po zalaniu, jak corcia, juz zdrowa??

mononoke :*, listopad nalezy do nas :-D

Do góry