reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hejka laseczki ja w koncu dluzej pospalam ale niestety z rana mialam bolesci, teraz tez zoladek mnie kluje,piersi nie moge sie wogole dotknac...w nocy snily mi sie horrory masakra jakas ale klutnie byly wtedy co bylam w ciazy tez mialam takie chore smy ale smilo mi sie wtedy ze bylam w ciazy i lezalam w szpitalu mialam osobna same mama moja siedziala obok a ja zeszlam z lozka i mialam brzuch po kolana taki wiszacy szok a na drugim koncu korytarza w jednym pokoju bylo 15 dziewczyn szok ...a dzis to taki j akis dziwny klucilam sie z rodzina babka wujkiem ciotkami masakra jakas...ide z pieskiem bo mi tu znaki daje:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka ...ja dziś tez niezabardzo sny miałam:no: jakies pierdoły po głowie mi chodzą... ale nie ma co się stresować kochana ,będzie wszytko Ok .Do tego wszystkiego senna jestem i czuje się jak po całonocnej libacji heh...wszystko mnie wkurza jakoś

margerita a mnie wszystko boli i tez jakbym sie nie wyspala:/ @ dalej nie ma zobaczymy co dzis powie pan doktor...
naszlo mnie na jajka na miekko ciekawe czy wyjda:) ale sie poce masakra cala jestem mokra...
do piersi nawet dotknac sie nie moge:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka wpadłam wczoraj ale nie zdążyłam nic napisać:/
Strasznie jestem ciekawa Ci gin powie

KAMIA KAROLCIAK GÓWNIARY BO PO DUPIE BĘDZIE JAK SIĘ NIE ODEZWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dzisiaj gnije w Wawie dopiero na 16.40 mam USG ,teraz mnie skręca do 16,00:))

mowilam mu o tym ale jakos nie widze zeby sie palil do tego...
on juz corke ma z poprzedniego malzenstwa wiec chyba z nim ok jest...

Bo dla faceta podważanie (a tym jest badanie) jaości jego nasienia są niczym policek dla jego męskości. Może gdyby gin to zaproponował??
Zawsze to lekarz i jego morze posłucha??

reklama
no kahaka, dzisiaj ze szpitala wychodzi :-) tylko, ze prawie zadnych badan jej nei porobili...:baffled: zmarnowany czas, mogli jej te wszystkei badania w jeden dzien zrobic, a nie trzymac tyle bez internetu i bez nas :crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry